Τσίπρας: Η οδύνη όλων μας είναι μεγάλη
Τα συλλυπητήρια και την ευγνωμοσύνη του για τον άτυχο πιλότο Γιώργο Μπαλταδώρο εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
Συλλυπητήριο μήνυμα προς την οικογένεια και τους συναδέλφους του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, που έχασε τη ζωή του κατά την πτώση ενός Μιράζ 2000-5 στην θαλάσσια περιοχή της Σκύρου έστειλε ο πρωθυπουργός.
Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε πως «σήμερα χάσαμε ένα σπουδαίο πιλότο της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που έφυγε την ώρα του καθήκοντος».
«Η οδύνη όλων μας είναι μεγάλη. Η σκέψη μας βρίσκεται στην οικογένεια και τους συναδέλφους του» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, εκφράζοντας εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας τη βαθιά του ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
Διαβάστε ακόμα:
Νεκρός ο πιλότος του Μιράζ που κατέπεσε στη Σκύρο
Όταν ο αδικοχαμένος σμηναγός μιλούσε για τους «φρουρούς του Αιγαίου»
- Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του λιμενικού στο Άστρος – Η Βουλή «υιοθετεί» το παιδί του
- LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία
- Γροιλανδία: ΝΑΤΟ-Δανία συμφωνούν να ενισχύσουν την ασφάλεια στο νησί – Στο Νούουκ η πρωθυπουργός Φρέντερικσεν
- Μετά τις εκλογές στην Ουγκάντα: 30 νεκροί, 2.000 συλληφθέντες και ανησυχία του ΟΗΕ
- Τζολάκης στη FIFPRO: «Το να έχεις γνώσεις και εκπαίδευση είναι κάτι που θα σε βοηθήσει σε όλη σου τη ζωή»
- Διπλασιάστηκαν από το 2022 οι συγκρούσεις που συνδέονται με το νερό

