Ο νεαρός μέσος του Δικέφαλου είχε έναν τραυματισμό τον τελευταίο καιρό και τώρα βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Χαρίσης μίλησε για το μέλλον του και σημείωσε πως θεωρεί και ο ίδιος δύσκολο να πληρώσει η βελγική ομάδα στον ΠΑΟΚ 1,5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Αρχικά για τον τραυματισμό του τόνισε: «Στο μέλλον, θα πρέπει να είμαι περισσότερο προετοιμασμένος για την καταπόνηση από τους τεχνητούς χλοοτάπητες. Το τελευταίο μου ματς ήταν απέναντι στην Αντβέρπ, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (σ.σ. τώρα το βελγικό πρωτάθλημα έχει φτάσει στα playoffs). Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα μείνει τόσο καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Είμαι σίγουρος ότι τραυματίστηκα εξαιτίας του τεχνητού χλοοτάπητα, καθώς δεν τον έχω συνηθίσει ακόμη».

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση είπε: «Στόχος μου είναι να αγωνιστώ απέναντι στην Οστάνδη την προσεχή Κυριακή. Δουλεύω εδώ και δύο εβδομάδες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και νιώθω πολύ καλά. Η… πείνα που έχω για να επιστρέψω, είναι μεγάλη. Ένιωθα περίεργα που έβλεπα την ομάδα από τις κερκίδες, αλλά τώρα είμαι έτοιμος να την βοηθήσω στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη».

Όσο για το αν επιθυμεί να παραμείνει στην Σιντ Τρούιντεν επισήμανε: «Το δέσιμο με την ομάδα ήταν άμεσο. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, αλλά είμαι δανεικός εδώ από τον ΠΑΟΚ. Πριν τον τραυματισμό μου σκεφτόμουν ποιο θα είναι το μέλλον μου, αλλά μετά το μόνο που με ένοιαζε ήταν να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Θα ήθελα να μείνω στην Σιντ Τρούιντεν παραπάνω, αλλά ο δανεισμός μου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, ωστόσο, η Σιντ Τρούιντεν έχει οψιόν αγοράς μου. Γνωρίζω ότι θα πρέπει να δώσει στον ΠΑΟΚ 1,5 εκατομμύριο ευρώ και αυτά είναι πολλά χρήματα…».