Σαμαράς: Με το Κίνημα Αλλαγής έχουμε πια κοινό έργο
«Η υπέρβαση που χρειαζόμαστε σήμερα είναι μεταρρυθμιστική, πατριωτική, δημοκρατική και αξιακή» υποστήριξε ο πρώην πρωθυπουργός
Την αναγκαία πολιτική σύγκλιση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Κινήματος Αλλαγής σημειώνει στο άρθρο του με τίτλο: «Υπερβάσεις, συγκρούσεις και συγκλίσεις» ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Όπως αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός, αρθρογραφώντας στην Καθημερινή, «η υπέρβαση που χρειαζόμαστε σήμερα είναι μεταρρυθμιστική, πατριωτική, δημοκρατική και αξιακή», προσθέτοντας πως «όλα έχουν ήδη ξεκινήσει, την περίοδο 2012-14».
«Το Κίνημα Αλλαγής είναι απαραίτητος εταίρος αυτής της μεγάλης σύγκλισης. Άλλωστε, έχουμε πια κοινό έργο να υπερασπιστούμε…» υπογραμμίζει ο κ. Σαμαράς, απαριθμώντας τα πεπραγμένα της τότε κυβέρνησης συνεργασίας.
«Τότε ξαναστήσαμε τη χώρα στα πόδια της και της ξαναδώσαμε το δικαίωμα στην Ελπίδα!. Σήμερα η Ελλάδα υποχωρεί και σε ανταγωνιστικότητα και στη μάχη κατά της διαφθοράς και στις αναπτυξιακές προοπτικές. Παντού! Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει, όχι απλώς το «παλιό», αλλά το χειρότερο από το «παλιό»!» συμπληρώνει ο πρώην πρωθυπουργός.
«Τώρα, πρέπει να ξανακτίσουμε στα ερείπια που αφήνει πίσω του. Και να οικοδομήσουμε πάλι τις απαραίτητες συγκλίσεις», καταλήγει ο Αντώνης Σαμαράς, διευκρινίζοντας όμως ότι «δεν μπορούν να συγκλίνουν αυτοί που θέλουν να πάνε τη χώρα μπροστά, με όσους πασχίζουν να την ξανασύρουν πολύ πίσω».
- Συνταγή: Φαλάφελ από παντζάρια και σάλτσα από ταχίνι
- Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων την ώρα που ο Τραμπ «μπούχτισε από τις συναντήσεις»
- Οι ανοιχτές «πληγές» και οι αβεβαιότητες του προϋπολογισμού
- Σώμα και μυαλό: Πέντε ασκήσεις ορισμός της ευεξίας
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς


