Συνελήφθη αστυνομικός για απάτη με διαδικτυακές πωλήσεις
Στη σύλληψη 50χρονου αστυνομικού και ενός 43χρονου που εξαπατούσαν πολίτες σε αγοροπωλησίες αυτοκινήτων μέσω του διαδικτύου προχώρησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.
Στη σύλληψη 50χρονου αστυνομικού και ενός 43χρονου που εξαπατούσαν πολίτες σε αγοροπωλησίες αυτοκινήτων μέσω του διαδικτύου προχώρησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.
Οι δύο συλληφθέντες τηλεφωνούσαν σε άτομα που είχαν καταχωρήσει αγγελίες πώλησης οχημάτων σε διαδικτυακό ιστότοπο, εμφανιζόμενοι ως ενδιαφερόμενοι αγοραστές και στη συνέχεια τους έστελναν μέσω e-mail πλαστά αποδεικτικά τραπεζικών εμβασμάτων κατάθεσης του αντιτίμου για την αγορά του οχήματος.
Αφού το παραλάμβαναν, το διέθεταν προς πώληση στον ίδιο ιστότοπο, κάνοντας χρήση ψευδών στοιχείων πωλητή και τιμή πώλησης αρκετά χαμηλότερη της τρέχουσας αξίας.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
in.gr
- Κέιτ Μίντλετον: Γιατί επιλέγει την Ιταλία ως τον πρώτο της προορισμό μετά τη θεραπεία για τον καρκίνο;
- Η επόμενη βόμβα της παγκόσμιας οικονομίας – Τι σχεδιάζει το FSB
- Ο Λευκός Οίκος ενημέρωσε το Ιράν «με προσωπικό μήνυμα» για το Σχέδιο Ελευθερία – Η Τεχεράνη «δεν συμμορφώθηκε»
- Σάκοτα: «Καλή ομάδα η Μάλαγα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε έρθει πιο κοντά στο επίπεδό της»
- Η εκδίκηση της «τίμιας» ταβέρνας: Γιατί επιστρέφουμε στο χάρτινο τραπεζομάντιλο
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς
