Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Να αποκτήσουν μεγαλύτερο πέος θέλουν οι περισσότεροι άνδρες

Να αποκτήσουν μεγαλύτερο πέος θέλουν οι περισσότεροι άνδρες

Οι περισσότεροι άνδρες επιθυμούν να έχουν μεγαλύτερο πέος σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου. Εξάλλου, το μέγθος του ανδρικού μορίου ειναι και μεταξύ των δημοφιλέστερων αναζητήσεων στην Google.

Οι περισσότεροι άνδρες επιθυμούν να έχουν μεγαλύτερο πέος σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου. Εξάλλου, το μέγθος του ανδρικού μορίου ειναι και μεταξύ των δημοφιλέστερων αναζητήσεων στην Google.

«Αν κάνετε μια επιφανειακή αναζήτηση στο Διαδίκτυο, θα δείτε πως τα πιο δημοφιλή ιστολόγια είναι αυτά που υπόσχονται περισσότερο σεξ και μεγαλύτερο φαλλό», εξηγεί ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, MD, PSC, PhD, ουρολόγος – ανδρολόγος, πρόεδρος του International Andrology.

«Στην έρευνα που κάναμε σε δείγμα 1.000 ανδρών, στην ερώτηση αν οι άνδρες είναι ευχαριστημένοι με το μέγεθος του πέους τους, έκπληκτοι είδαμε ότι οι οκτώ στους δέκα απάντησαν όχι. Στην, δε, ερώτηση αν θα έπαιρναν ένα χάπι που θα το μεγάλωνε χωρίς κίνδυνο, αν υπήρχε, όλοι είπαν απερίφραστα και χωρίς δισταγμό ναι».

Ανάλογα στοιχεία υπάρχουν σε πολλές χώρες. Η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα σε επεμβάσεις για μεγέθυνση πέους και ακολουθεί η Αγγλία, σύμφωνα με στοιχεία από έρευνα της εφημερίδας Guardian.

Στην Ελλάδα η επέμβαση μεγέθυνσης πέους ξεκίνησε το 1990 και υπάρχουν, πλέον, αρκετά στοιχεία για την ανάλυση των παραμέτρων εκείνων, οι οποίες οδηγούν τους άνδρες σε αναζήτηση πληροφοριών για τη συγκεκριμένη επέμβαση.

«Όπως δημοσιεύσαμε πρόσφατα, δυστυχώς μαγικά χάπια και κρέμες, που να μεγαλώνουν τον ανδρικό φαλλό, δεν υπάρχουν. Ως μόνη, ρεαλιστική λύση στο πρόβλημα, παραμένει ακόμη μια μικρή χειρουργική επέμβαση, που έχει διάφορες ονομασίες, επιμήκυνση, πάχυνση, φαλλοπλαστική, πεομεγέθυνση. Διεθνώς είναι γνωστή ως penis enlargement. Η τεχνική γίνεται με μια μικρή τομή στη βάση του πέους, με εκτομή του λεγόμενου πεοηβικού συνδέσμου και πάχυνση, ταυτόχρονα με λιπογλυπτική (έγχυση λίπους υποδόρια). Η διάρκεια της επέμβασης είναι περίπου 40 λεπτά και η νοσηλεία απαιτεί μισή μέρα το πολύ. Η εμπειρία από τη χώρα μας και από το εξωτερικό έχει δείξει ότι η μέθοδος είναι ασφαλής, χωρίς μείζονες επιπλοκές. Ο άνδρας μπορεί να πάει σπίτι του μετά και την επόμενη μέρα στη δουλειά του, μπορεί ακόμη και να ταξιδέψει την ίδια μέρα σε άλλη χώρα», εξηγεί ο κ. Κωνσταντινίδης.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, προβλήματα υπάρχουν μόνο στις διαφορές των προσδοκιών – «ευσεβών πόθων», σε σχέση με τους αριθμούς. Δηλαδή, το ένα εκατοστό αύξηση σε μήκος, μπορεί να δώσει 10% αύξηση, που είναι πολύ σημαντικό, έστω και αν το ένα ακούγεται λίγο.

«Για να γίνει κατανοητό, προσθέστε στο δάκτυλό σας 1 εκατοστό μήκος και θα δείτε πόσο μεγαλύτερο φαίνεται το πέος σε χάλαση. Αν έχει μέσο όρο 7 εκατοστά μήκος και προσθέσετε δύο ή τρία εκατοστά μήκους και πάχους, το πέος σε όγκο φαίνεται διπλάσιο στο τέλος, έως και τερατώδες σε όγκο», περιγράφει ο επιστημονικός συνεργάτης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος Χρήστος Φλιάτουρας, ο οποίος επεξεργάστηκε τα στοιχεία της έρευνας.

Μεγάλες προσδοκίες

Στην έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου οι ειδικοί θέλησαν να δουν τις κρυφές προσδοκίες πίσω από το μεγάλο πέος, δηλαδή τις βαθύτερες επιθυμίες των ανδρών, που δεν είναι, βέβαια, ανακάλυψη του σύγχρονου πολιτισμού, αφού από την αρχαιότητα και σε όλους σχεδόν τους πολιτισμούς οι μεγάλοι φαλλοί – όπως οι μεγάλοι μαστοί – ήταν συμβολισμοί του ερωτισμού, της αρρενωπότητας και της θηλυκότητας.

Στην ερώτηση γιατί το θέλουν μεγαλύτερο, όλοι οι άνδρες απάντησαν πως είναι θέμα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς. Ότι οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες θαυμάζουν πάντα τους πιο «προικισμένους», ανεξάρτητα αν το ομολογούν ή όχι. Όλοι σχεδόν πίστευαν ότι οι γυναίκες τους είχαν την εμπειρία ενός μεγαλύτερου πέους.

«Το σλόγκαν ‘η σύγκριση είναι η πανωλεθρία του άνδρα’ – είτε ομολογημένη είτε όχι – ισχύει και το γνωρίζουν δυστυχώς όλοι, μηδενός εξαιρουμένου. Επίσης γνωρίζουν ότι, στον μόνο άνδρα που θα έκαναν παραχωρήσεις στο μέγεθος του φαλλού, θα ήταν αυτός με μεγάλο πορτοφόλι, μεγάλο αυτοκίνητο και μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό», λέει ο χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος.

Στην ερώτηση ποια ήταν η βασική αιτία της επιθυμίας για μεγαλύτερο φαλλό, οκτώ στους δέκα απάντησαν η ντροπή που ένιωθαν συγκρινόμενοι με άλλους άνδρες στα γυμναστήρια, αλλά και στις αισθησιακές ταινίες.

Ο φόβος της απόρριψης είναι ένας άλλος λόγος, που οι άνδρες θέλουν διακαώς μεγαλύτερο πέος. Όπως εξηγεί ο κ. Κωνσταντινίδης, όλοι οι άνδρες μεταξύ τους περιγράφουν πάντα επιδόσεις και μεγέθη που είναι υπερφυσικά και ένα αφήγημα, όπου η γυναίκα, η φίλη, η ερωμένη τους υποτάχτηκε, θαυμάζοντας αυτά τα σωματικά τους προσόντα. Οι ακροατές αυτών των ιστοριών είναι φυσικό να φθονούν τους αφηγητές, ακόμη κι αν δεν τους πιστεύουν, καθώς τους δημιουργούν ένα αίσθημα κατωτερότητας και μια υποψία πως οι σύντροφοί τους θα τους απορρίψουν, αν είναι κατώτεροι των προσδοκιών τους.

Ο φόβος της ομοφυλοφιλίας τους κάνει, επίσης, να ονειρεύονται ένα μεγαλύτερο μόριο. Ο ανδρισμός είναι εύθραυστος και αναπόδεικτος σε σχέση με τη θηλυκότητα. Το «φέρσου σαν άνδρας» δεν έχει το αντίστοιχο «φέρσου σαν γυναίκα».

«Ο ανδρισμός είναι μια ηρωική πράξη», μας λέει ο πρόεδρος του International Andrology. «Ένας Αχιλλέας, ένας Οδυσσέας στα κάστρα της Τροίας δεν είναι ποτέ βέβαιος, γι’ αυτό μέσα στην αβεβαιότητά του γίνεται πολεμική κραυγή και φονικό όπλο. Όπως λέει και ο στίχος, όποιος στον πόλεμο πάει για να πεθάνει, στρατιώτη μου τον πόλεμο τον χάνει.

Οι πόλεμοι ήταν προνόμιο πάντα των ανδρών, ποτέ των γυναικών, πλην των Αμαζόνων, αυτό δείχνει η ιστορία.

Ο φαλλός του άνδρα είναι το σπαθί και το ακόντιό του, που δείχνει με υπερβολή την ετοιμότητά του για τη νίκη, απέναντι σε ένα άλλο αρσενικό κυρίως και όχι σε ένα θηλυκό, που η μοίρα δεν το προίκισε με προεξοχές και φαλλικά σύμβολα».

Και συνεχίζει: «Οι ομοφυλόφιλοι λατρεύουν τον ανδρισμό και ό,τι τον συμβολίζει και κυρίως τον ανδρικό φαλλό. Αφού βγάλουν από το κάδρο την κλειτορίδα ως κέντρου της ηδονής, είναι φανατικά προσηλωμένοι στα εκατοστά και στο μέτρο σύγκρισης της ανδρικής ανατομίας. Όσο πιο μεγάλο, τόσο πιο ανδρικό. Και όσο πιο ανδρικό, τόσο πιο ηδονικό. Οι άνδρες που λατρεύουν τους άνδρες, έχουν αυτήν την προεξοχή που, συγκρίνοντάς την σε εκατοστά, δηλαδή ποσοτικά, θα εξαργυρώνουν τον οργασμό με το μόνο πράγμα που θα τους κάνει διαφορετικούς. Και αυτό θα είναι πάντα το μεγαλύτερο, που θα γίνεται εξουσιαστής του μικρότερου. Από αυτό θα παίρνουν μια εξουσία, παρόμοια με αυτή που δίνει το χρήμα. Όσο πιο πλούσιος, τόσο πιο ισχυρός, άρα και πιο αφροδισιακός, πιο γοητευτικός, πιο δυναμικός, άρα και πιο αρρενωπός» καταλήγει ο ειδικός.

health.in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024