Η Deutsche Bank εγκαταλείπει δραστηριότητες στην Πορτογαλία
Τη δραστηριότητά της στην Πορτογαλία εγκαταλείπει η Deutsche Bank, η οποία ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να μεταβιβάσει τη δραστηριότητά της στην Ιδιωτική και την Εμπορική Τραπεζική στην ισπανική ABANCA. Η συναλλαγή θα πρέπει τώρα να εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές, ενώ εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί εντός του α' εξαμήνου 2019. Αφορά δε 41 καταστήματα και 330 εργαζόμενους.
Τη δραστηριότητά της στην Πορτογαλία εγκαταλείπει η Deutsche Bank, η οποία σήμερα, Τρίτη, ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να μεταβιβάσει τη δραστηριότητά της στην Ιδιωτική και την Εμπορική Τραπεζική στην ισπανική ABANCA.
Η συναλλαγή θα πρέπει τώρα να εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές, ενώ εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2019. Αφορά δε 41 καταστήματα και 330 εργαζόμενους.
Η τράπεζα θα διατηρήσει πάντως την παρουσία της στην Πορτογαλία, μέσω του τμήματος Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής, το οποίο απασχολεί 40 εργαζόμενους.
Στο πλαίσιο του σχεδίου του επικεφαλής της Deutsche Bank Τζον Κράιαν για περιορισμό των ζημιών, η DΒ πούλησε πρόσφατα και τις αντίστοιχες δραστηριότητες της στην Πολωνία στην ισπανική τράπεζα Santander.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Γαμπρός στην Κρήτη ο ανιψιός της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν – Ζει σε χωριό του Ηρακλείου
- Ζαχαριάδης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η αυτόνομη κάθοδος, αλλά μια μεγάλη συμμαχία στον προοδευτικό χώρο
- Μυθικός Μαριάνοβιτς: Έπαιξε ντραμς και τριγωνάκι στην μπάντα του Αριζόνα (vid)
- Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση μεταναστών
- Θεσσαλονίκη: Δολοφονία 20χρονου – Στο εισαγγελέα έφτασε ο 23χρονος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική
- Γιώργος Μαρίνος: Έλενα Παπαρίζου, Τάκης Ζαχαράτος, Ηρώ τίμησαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη

