
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 13χρονο Θανάση
Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 13χρονου Θανάση που εξαφανίστηκε περίπου στις 16:00 της Παρασκευής από το Περιστέρι.
Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 13χρονου Θανάση που εξαφανίστηκε περίπου στις 16:00 της Παρασκευής από το Περιστέρι.
Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε σπίτι του οποίου ζούσε ο μικρός Θανάσης από το 2014 -όταν και απομακρύνθηκε από οικογενειακό του περιβάλλον, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι φόρμας και πράσινα-καφέ αθλητικά παπούτσια.
Ο Θανάσης έφυγε από το σπίτι του «Χαμόγελου» και πήγε στο φροντιστήριο αγγλικών για να κάνει μάθημα και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος τόνισε πως υποψιάζεται ποιοι είναι αυτοί που μπορεί να έχουν τον μικρό Θανάση. «Μπορούμε να υποψιαστούμε και ελπίζουμε να καταλάβουν αυτοί που τον έχουν μαζί τους ότι ο Θανάσης πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του. Πρέπει να συνεχίσει το σχολείο του, πρέπει να συνεχίσει να έχει παρέα τα παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
in.gr
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»