Επίθεση της ΛΑΕ στον πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών
«Μεταξύ των εκατοντάδων πλειστηριασμών που γίνονται σήμερα, Τετάρτη 21 Μαρτίου, πραγματοποιούνται δύο πλειστηριασμοί σε συμβολαιογραφείο της οδού Σκουφά 77. Στο ίδιο συμβολαιογραφείο, υπενθυμίζουμε, βρίσκεται σε αναστολή πλειστηριασμός α' κατοικίας για διαμέρισμα 91,9 τ.μ. (σε αναστολή και όχι ματαίωση!)» τονίζει η Λαϊκή Ενότητα σε ανακοίνωσή της.
«Μεταξύ των εκατοντάδων πλειστηριασμών που γίνονται σήμερα, Τετάρτη 21 Μαρτίου, πραγματοποιούνται δύο πλειστηριασμοί σε συμβολαιογραφείο της οδού Σκουφά 77. Στο ίδιο συμβολαιογραφείο, υπενθυμίζουμε, βρίσκεται σε αναστολή πλειστηριασμός α’ κατοικίας για διαμέρισμα 91,9 τ.μ. (σε αναστολή και όχι ματαίωση!)» τονίζει η Λαϊκή Ενότητα σε ανακοίνωσή της.
Συνεχίζοντας η ΛΑΕ τονίζει «επειδή ο εντολοδόχος των τραπεζών, ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς, κ. Γιώργος Ρούσκας παραπληροφορεί, επισυνάπτουμε τα δημόσια έγγραφα που καταμαρτυρούν ότι οι εν λόγω δύο πλειστηριασμοί αφορούν: ημιυπόγειο (48 τ.μ.), με τιμή πρώτης προσφοράς 48.000 ευρώ, το επιτασσόμενο ποσό στις 50.000 ευρώ και τη συνολική απαίτηση στις 233.629 ευρώ και οικόπεδο 500 τ.μ., με τιμή πρώτης προσφοράς στις 30.000 ευρώ και το επιτασσόμενο ποσό στις 40.000 ευρώ».
Καταλήγοντας η ΛΑΕ προσθέτει: «Έχουμε, κ. Ρούσκα, διαφορετική αντίληψη για το δημόσιο συμφέρον. Για εμάς δημόσιο συμφέρον είναι οι ζωές και η υπεράσπιση της περιουσίας του ελληνικού λαού. Για εσάς δημόσιο συμφέρον είναι τα συμφέροντα των τραπεζών και των δανειστών. Δεν θα σας περάσει!».
in.gr
- Η 12άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση: Σταματήστε την επικοινωνιακή διαχείριση και δώστε λύσεις στους αγρότες
- Τέλη κυκλοφορίας: Σχεδόν 790.000 δεν πλήρωσαν εμπρόθεσμα – «Βροχή» τα πρόστιμα
- Γιατί ο κόσμος βάζει… φρένο στην Golden Visa
- Ρομέν Γαβράς – Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ερωτευμένοι από το «Άγιον Όρος» στο Μεταξουργείο
- Ένοπλη ληστεία σε ζαχαροπλαστείο στη Νίκαια – Άρπαξε το ταμείο και έφυγε με το όπλο στο χέρι
- Συμφέρει τώρα η αγορά πετρελαίου θέρμανσης;
- Ουκρανία: Τι ποσοστό εδαφών κατέλαβε η Ρωσία το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442