
Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας
Ο σχεδιασμός του «νέου πλέγματος ασφαλείας» του εμπορικού κέντρου της Αθήνας, για τον έλεγχο της παραβατικότητας στις περιοχές από την Ακρόπολη έως το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ενίσχυση των δυνάμεων αστυνόμευσης και αύξηση των περιπολιών παρουσιάστηκε από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. σε εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.
Ο σχεδιασμός του «νέου πλέγματος ασφαλείας» του εμπορικού κέντρου της
Αθήνας, για τον έλεγχο της παραβατικότητας στις περιοχές από την
Ακρόπολη έως το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο που περιλαμβάνει μεταξύ
άλλων ενίσχυση των δυνάμεων αστυνόμευσης και αύξηση των περιπολιών
παρουσιάστηκε από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. σε εκπροσώπους του Εμπορικού
Συλλόγου Αθηνών.
Με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφές καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας και μετά από αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για ενίσχυση της αστυνόμευσης, εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, συναντήθηκαν στη ΓΑΔΑ με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, Yποστράτηγο Χ. Παπαζαφείρη και τους επικεφαλής αξιωματικούς. Στη συνάντηση επισημάνθηκε η ανάγκη αύξησης της αστυνόμευσης.
«Ελπίζουμε να κριθεί στην πράξη, αποτελεσματικός ο νέος σχεδιασμός, ώστε να βελτιωθεί το αίσθημα ασφάλειας του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της Αθήνας» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό
- Γιατί οι πλούσιοι Κινέζοι αναζητούν πολυτελείς κατοικίες στη Ζιμπάμπουε
- Γιορτή σήμερα 6 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Μεγάλη Δευτέρα και Εορτολόγιο
