Επίθεση αυτοκτονίας στο Πακιστάν – Τουλάχιστον επτά νεκροί
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 ακόμη τραυματίστηκαν την Τετάρτη από επίθεση βομβιστή καμικάζι κοντά σε αστυνομικό σταθµό ελέγχου στη Λαχόρη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν.
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 ακόμη τραυματίστηκαν την Τετάρτη από επίθεση βομβιστή καμικάζι κοντά σε αστυνομικό σταθµό ελέγχου στη Λαχόρη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν.
Επίσημες πηγές αναφέρουν ότι η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο προάστιο της Λαχόρης, Ραιγίντ, κοντά σε ένα τέμενος, όπου διεξαγόταν μια ετήσια θρησκευτική συγκέντρωση, με περίπου 80.000 παρευρισκομένους.
Ο επιχειρησιακός διευθυντής της αστυνομίας της Λαχόρης, ο Χάιντερ Άσραφ δήλωσε πως την επίθεση εξαπέλυσε «ένας βομβιστής αυτοκτονίας που επέβαινε στην μοτοσικλέτα», σημειώνοντας ότι τέσσερις αστυνομικοί είναι νεκροί.
«Τουλάχιστον επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους αστυνομικοί, σκοτώθηκαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης Τζαμ Σαγιάντ.
Ο Σαίντ Γουαχίντ, ανώτερος αξιωματούχος της κυβέρνησης της επαρχίας Πουντζάμπ, η πρωτεύουσα της οποίας είναι η Λαχόρη, επιβεβαίωσε τον απολογισμό.
Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη της επίθεσης.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: 45χρονος επαίτης γρονθοκόπησε δύο γυναίκες μετά από καυγά
- Greece: Turning Every POS into a Cash Hub
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
- Η Lotte Betts-Dean, οι δυσκολίες στην Ελλάδα και το μέλλον: Ο Δημήτρης Σουκαράς μεγάλωσε μέσα στη μουσική
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)

