Συζήτηση Τόσκα – επαγγελματιών για την πεζή αστυνόμευση στο Κέντρο
Συνάντηση με εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών είχε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας με αντικείμενο συζήτησης την αστυνόμευση του κέντρου της πόλης.
Το νέο μοντέλο πεζής αστυνόμευσης, που άρχισε να εφαρμόζεται πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα, η καθιέρωση ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για στοχευμένες δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και το συνολικό σχέδιο αστυνόμευσης του κέντρου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας με εκπροσώπους του επιμελητηρίου.
Όπως επισημαίνεται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με το νέο μοντέλο πεζής αστυνόμευσης υπάρχουν ήδη θετικά αποτελέσματα, γι’ αυτό και στην συνάντηση με την αντιπροσωπεία των επαγγελματιών, όλοι αναγνώρισαν ότι το μέτρο κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.
Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, αναφέρθηκε στο επικαιροποιημένο σχέδιο αστυνόμευσης σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες της Αθήνας, καθώς και σε σχεδιασμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα εφαρμοστούν κατά την τουριστική περίοδο.
in.gr
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός