Ο «Γευσιγνώστης» με «Το Βήμα της Κυριακής» στις 18 Μαρτίου
Ο «Γευσιγνώστης» Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένος στο Πάσχα και την Ανοιξη.
Ο «Γευσιγνώστης» Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένος στο Πάσχα και την Ανοιξη.
Στο τεύχος που κυκλοφορεί την Κυριακή 18 Μαρτίου με το «ΒΗΜΑ» στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι και μαγειρεύουμε με τα προϊόντα της άνοιξης.
Επίσης:
– Πρωτότυπες συνταγές για μπακαλιάρο. Με κουρκούτι για τους παραδοσιακούς, πλακί με πικρά χόρτα ή γιουβαρλάκια για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό.
– Τα νηστίσιμα της Μεγάλης Εβδομάδας.
Και
– Βήμα-βήμα η επανάσταση του σουβίντ. Πώς ένα κρέας γίνεται ψητό στο νερό.
Την Κυριακή 18 Μαρτίου με το «ΒΗΜΑ»
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!
Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ?χει ψάξει!
in.gr
- Περιοδεία Χαρίτση σε Βαρβάκειο και Αιόλου: Στην Πασχαλινή αγορά καταρρέει το success story της κυβέρνησης
- Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός
- «Τουρισμός για όλους 2024»: Τα 7 «κλικ» για να δείτε αν κερδίσατε ή χάσατε το voucher
- Συνεργασία Δήμου Διονύσου με την Τροχαία
- «H Σαντορίνη είναι το Γκραν Κάνιον της Μεσογείου» – Τι βλέπουν οι ειδικοί μετά τις κατολισθήσεις
- «Αρχαιοελληνικό» κιτς στην Ακρόπολη: συνεχίζονται οι αντιδράσεις- τι απαντά το υπουργείο Πολιτισμού