Διαμαρτυρία φοιτητών κατά του πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής
Οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν στο σταθμό του μετρό στον Ελαιώνα με σκοπό να πραγματοποιήσουν παρέμβαση σε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Την αντίθεσή τους με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου για την ίδρυση του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και τις συγχωνεύσεις που προβλέπονται εξέφρασαν φοιτητές, που συγκεντρώθηκαν στον Ελαιώνα.
Οι φοιτητές αρχικά συγκεντρώθηκαν στο σταθμό του μέτρο, έχοντας ως προορισμό τους την εκδήλωση όπου θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχετικά με το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Ωστόσο, επί της Ιεράς Οδού τους περίμεναν τέσσερις αστυνομικές κλούβες και αρκετοί αστυνομικοί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, χωρίς όμως να τους αφήσουν να περάσουν.
Ορέστης Καρύπης
in.gr
- Νέο φαινόμενο διαφθοράς στο τένις: Τετραετής αποκλεισμός σε 21χρονο για στημένα!
- Χριστούγεννα: Γιατί οι φάρμες χριστουγεννιάτικων δέντρων στρέφονται στα drones και την τεχνητή νοημοσύνη
- Σε κλίμα Χριστουγέννων ο πλανήτης: Εορτασμοί και ευχές από τη Βηθλεέμ μέχρι την Αυστραλία
- Αλβανία: Τερματοφύλακας… αποφάσισε να φύγει από το γήπεδο εν ώρα αγώνα! (vid)
- Μουσικό ντουέτο – H Κέιτ Μίντλετον και η Σάρλοτ παίζουν πιάνο στην ετήσια χριστουγεννιάτικη λειτουργία
- Καζακστάν: Ένας χρόνος από την αεροπορική τραγωδία – Οικογένειες θυμάτων και επιζώντες ζητούν δικαιοσύνη
