![«Γκρίζος Λύκος» ο Ερντογάν [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/03/30672379_erdogan_1520712465662.jpg)
«Γκρίζος Λύκος» ο Ερντογάν [Βίντεο]
Με τον χαιρετισμό των «γκρίζων λύκων» απευθύνθηκε στο κομματικό του κοινό ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Ένα έθνος, μία σημαία, ένα κράτος, μια πατρίδα» ήταν το σύνθημα του σουλτάνου σε συγκέντρωση στη Μερσίνη.
Με τον χαιρετισμό των «γκρίζων λύκων» απευθύνθηκε στο κομματικό του κοινό ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Ένα έθνος, μία σημαία, ένα κράτος, μια πατρίδα» ήταν το σύνθημα του σουλτάνου σε συγκέντρωση στη Μερσίνη.
Ο τούρκος πρόεδρος μίλησε ξανά για πιθανή επιστράτευση και παρουσιάστηκε έτοιμος για… πόλεμο. «Όταν γίνει η επιστράτευση, όταν σας καλέσουν στο καθήκον, τότε θα πάω μαζί σας πρώτος» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Δεν ξέρουν τους Τούρκους, δεν ξέρουν το τουρκικό έθνος, δεν ξέρουν τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις» προειδοποίησε, τονίζοντας μάλιστα πως «θα περάσουμε ανατολικά του Ευφράτη για να εξαλείψουμε τους τρομοκράτες».
Παράλληλα, έκανε λόγο για ύπαρξη ενός μοναδικού έθνους, το οποίο περιλαμβάνει Τούρκους, Κούρδους, Πόντιους, Κιρκάσιους, Γεωργιανούς, Άραβες, και Ρωμιούς (Έλληνες της Κωνσταντινούπολης)
Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο Αφρίν, είπε πως παραδοθεί στους ιδιοκτήτες του, υποστηρίζοντας ότι 850 τετραγωνικά χιλιόμετρα είναι ήδη υπό τουρκικό έλεγχο. «Ο στόχος τώρα είναι το Αφρίν. Το κέντρο του είναι πλέον περικυκλωμένο. Έχουμε τη δυνατότητα να εισέλθουμε ανά πάσα στιγμή» συμπλήρωσε.

in.gr
- Ντόντσιτς: Αγώνας δρόμου στην Ευρώπη για να σώσει τη σεζόν του
- Σάλος με την εθνική ομάδα του Κονγκό: Έβαλε «στοπ» στην επιστροφή των διεθνών στους συλλόγους τους
- Διασώζεται και αναδεικνύεται το κτίριο του πρώην Ναυτικού Ομίλου στο Γαλαξίδι
- Όραμα και Δράση: Ο Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος Σχηματίζει το Μέλλον του Ιδρύματος Παύλος Γιαννακόπουλος
- Δούκας του Κεντ – Πλέιμποϊ, χρήστης μορφίνης, επαφές με Ναζί κι ένας μυστήριος θάνατος
- Σορτς: «Δεν χάσαμε την πίστη μας μετά την ήττα από τη Χάποελ»