Δήλωση Γκαρθία: «Μακάρι να μην είχε συμβεί»
Με δήλωση μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ο Οσκαρ Γκαρθία αναφέρθηκε στον τραυματισμό του από το αντικείμενο που του πέταξε οπαδός του ΠΑΟΚ, το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι από τέτοιες ενέργειες χάνει το ποδόσφαιρο και ότι δεν έχει σημασία η τιμωρία που θα επιβληθεί στον ΠΑΟΚ, καθώς ήδη η ζημιά στο άθλημα έγινε.
Με δήλωση μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ο Οσκαρ Γκαρθία αναφέρθηκε στον τραυματισμό του από το αντικείμενο που του πέταξε οπαδός του ΠΑΟΚ, το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι από τέτοιες ενέργειες χάνει το ποδόσφαιρο και ότι δεν έχει σημασία η τιμωρία που θα επιβληθεί στον ΠΑΟΚ, καθώς ήδη η ζημιά στο άθλημα έγινε.
Παράλληλα τονίζει πως θέλει να πιστεύει ότι δεν υπάρχει κάποιος που χάρηκε επειδή τον τραυμάτισε ένα αντικείμενο στο πρόσωπο και ότι προτιμά να ξεχάσει ό,τι συνέβη και να συνεχίσει να αναπτύσσει την ομάδα του, μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.
Αναλυτικά η δήλωση του Οσκαρ Γκαρθία:
«Μετά το δυσάρεστο περιστατικό της Κυριακής παίρνω την ευκαιρία μέσω αυτής της σελίδας για να πω ότι προσωπικά δεν πρόκειται να είμαι ευτυχισμένος ανεξάρτητα ποια θα είναι η τιμωρία, ούτε πιστεύω ότι κανείς χάρηκε που με χτύπησε το αντικείμενο στο πρόσωπο.
Μακάρι να μην είχε συμβεί γιατί σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν κερδίζει, κατά τη γνώμη μου, όλοι βγαίνουμε χαμένοι, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο ή όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το άθλημα ως ένα άθλημα που απολαμβάνουμε και κάνει τον κόσμο να το απολαμβάνει.
Θέλω να αναφερθώ σε αυτό γιατί για μένα είναι ένα γεγονός που θέλω να ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν και απλά να επικεντρωθώ και να μιλάω για αυτό που πραγματικά μου αρέσει, αυτό που συμβαίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, προσπαθώντας να συνεχίσω να αναπτύσσεται η ομάδα μου και προσπαθώντας να παίζει καλύτερα κάθε μέρα».
in.gr
- Χωρίς Άλισον η Λίβερπουλ στους προημιτελικούς με την Παρί
- Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ρόντεν (vids)
- Ολυμπιακός: Η προετοιμασία του Φαλ και η συνομιλία του Φουρνιέ με τον Ερτέλ (vid)
- Τέλος από την Εθνική Ιταλίας ο Γκατούζο
- Μόρις: «Όλοι θέλουν να κάνουν το καλύτερό τους παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Γκούμα (pics)
- Τιμωρία μιας αγωνιστικής σε Ναν, Λεσόρ και Ντόρσεϊ για όσα έγιναν στο ντέρμπι
- «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποψήφιος για τη θέση του Μιρτσέα στην εθνική Ρουμανίας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442