
Έντονη αντίδραση Γαβρόγλου στην επιστολή Ιερώνυμου
«Όταν μιλάμε για Δημοκρατία, η Δημοκρατία είναι για όλους και όχι για κάποιους μόνο», ανέφερε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, σχολιάζοντας την επιστολή για την τροπολογία που ρυθμίζει θέματα του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.
«Όταν μιλάμε για Δημοκρατία, η Δημοκρατία είναι για όλους και όχι για κάποιους μόνο», ανέφερε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, σχολιάζοντας την επιστολή του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, σχετικά με την τροπολογία που ρυθμίζει θέματα του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.
Η επιστολή, στην οποία εκφράζεται η αντίθεση της Ιεράς Συνόδου στην αλλαγή που προωθεί το υπουργείο, προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού, ο οποίος μιλώντας από το βήμα της Βουλής ανέφερε ότι η επιστολή «έχει βάλει σε σοβαρές σκέψεις» τον ίδιο και την κυβέρνηση.
«Εμείς διεκδικούμε την παράδοση, γιατί υπογραμμίζει μία ειρηνική συνύπαρξη χρόνων», ανέφερε ο κ. Γαβρόγλου και πρόσθεσε: «Θα παρακαλουσα, με κάθε σεβασμό, να πω στην Ιερά Συνοδο ότι θα πρέπει να είναι πιο μετρημένη στα λόγια της. Όταν μιλάμε για Δημοκρατία, η Δημοκρατία είναι για όλους και όχι για κάποιους μόνο».
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Το νεότερα για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Θα εξεταστεί η εγκατάσταση συστήματος καρδιακής υποβοήθησης»
- Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό: Βάλτε φόρο στα άδεια σπίτια, χτίστε κοινωνικές κατοικίες
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «γαλλικό κλειδί» στην «σκουριασμένη» κλειδαριά της κυβέρνησης
- Ενοίκια: Τα σημεία «κλειδιά» για το Ε2
- Αντισημιτισμός vs Ακτιβισμός: Πώς η Βρετανία παγιδεύτηκε ανάμεσα στον Κάνιε και τη Γάζα
- «Δέματα Αγάπης» από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

