Προβλήματα και ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Ταλαιπωρία προκάλεσαν στους επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν την Κυριακή προς Θεσσαλονίκη οι ακυρώσεις πτήσεων προς το αεροδρόμιο Μακεδονία λόγω των χαμηλών νεφώσεων που επικρατούν από το πρωί.
Ταλαιπωρία προκάλεσαν στους επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν την Κυριακή προς Θεσσαλονίκη οι ακυρώσεις πτήσεων προς το αεροδρόμιο Μακεδονία λόγω των χαμηλών νεφώσεων που επικρατούν από το πρωί.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής επικοινωνίας της Fraport, Γιάννης Παπάζογλου, από το πρωί ακυρώθηκαν τρεις πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη καθώς και πτήσεις από Ρόδο, Χανιά, Μυτιλήνη, Καβάλα και Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη. Επίσης, επτά πτήσεις από το εξωτερικό λόγω των καιρικών συνθηκών αναγκάστηκαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Καβάλας, ενώ η προσγείωσης μιας πτήσης από το Ντίσελντορφ έγινε στην Αθήνα αντί της Θεσσαλονίκης
«Σήμερα ήταν δύσκολη ημέρα λόγω των καιρικών φαινομένων που επικρατούν από το πρωί. Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης επηρεάζεται μόνο στο κομμάτι των αφίξεων από τις καιρικές συνθήκες. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ενδεχόμενο χιονόπτωσης το βράδυ.Το αεροδρόμιο είναι έτοιμο να το αντιμετωπίσει. Έχουν γίνει και οι απαραίτητες ασκήσεις ετοιμότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης. Οπότε αν το φαινόμενο είναι στο πλαίσιο το οποίο προβλέπεται επιχειρησιακά δεν θα έχουμε κανένα θέμα. Αν ξεφύγει μπορεί και αύριο να έχουμε κάποια θέματα» ανέφερε ο κ Παπάζογλου.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Με πρόστιμο τιμώρησε τον Αταμάν η Euroleague
- Εξατσίμπασι – Ολυμπιακός 3-0: Ήττα στην Τουρκία αλλά εξακολουθούν να ελπίζουν οι «ερυθρόλευκες»
- Από τη Βενεζουέλα στο… Ιράν – Γιατί δεν θα έχουμε επανάληψη του 1979 στην αγορά πετρελαίου
- Η Σόφι Τέρνερ μεταμορφώνεται σε Λάρα Κροφτ – Δείτε την πρώτη εικόνα
- Γιατί η Ευρώπη ανακαλύπτει ξανά τις αρετές των μετρητών;
- Ανακοίνωσε Καμπόκλο η Dubai BC

