Μήνυση Σαμαρά κατά Βαξεβάνη, ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία
Μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη υπέβαλε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση. Μέσω twitter σχολιάζει ο Κ.Βαξεβάνης το γεγονός μιλώντας για μικρότητα.
Μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη υπέβαλε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση.
Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζουν πως «η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κ. Σαμαρά αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας», προσθέτοντας πως «η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο».
Απάντηση Βαξεβάνη
Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Βαξεβάνης στο twitter η μήνυση αφορά σε φωτογραφία αναγνώστη την οποία αναδημοσίευσε ο δημοσιογράφος.
Για αυτή την σατυρική φωτογραφία αναγνώστη ο Σαμαράς έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση μαθαίνω.Η ταραχή πλέον είναι εμφανής. Όσο για τη μικρότητα του πολιτικού ανδρός, απλώς… Αντωνάκης pic.twitter.com/lN6ragWLif
— Kostas.Vaxevanis (@KostasVaxevanis) 25 Φεβρουαρίου 2018
Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας
«Το γνωστό φερέφωνο της κυβέρνησης ξεπέρασε πλέον κάθε όριο. Καλούμε τους ενοίκους του Μαξίμου να τον μαζέψουν γιατί τους εκθέτει πια απροκάλυπτα» τονίζουν πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, που οδήγησε στη μήνυση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού: Αναπαράσταση ζητά ο καθ’ ομολογίαν δράστης, σοκαρισμένος δηλώνει ο αρχιφύλακας
- Επιφυλακτική η ΕΕ μετά την δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομους τους δασμούς του Τραμπ
- Γεώτρηση-ρεκόρ στην Ανταρκτική αποκαλύπτει 23 εκατομμύρια χρόνια κλιματικής ιστορίας
- Ζελένσκι: Δεν υπάρχει πρόοδος στο εδαφικό ζήτημα στις συνομιλίες – 10.000 Βορειοκορεάτες βρίσκονται στο μέτωπο
- Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό
- Σύστημα συναγερμού στα κινητά για αεροπορικές επιθέσεις εγκαθιστά η Σουηδία

