Ο σκηνοθέτης Χρήστος Δήμας μιλάει για το «The crown»
Ο σκηνοθέτης Χρήστος Δήμας, ένας άνθρωπος που κατέχει σε βάθος τα μυστικά της κινηματογραφικής και της τηλεοπτικής κάμερας, εξηγεί στον δημοσιογράφο Κοσμά Βίδο γιατί το «The crown», με θέμα τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ Β', είναι το αγαπημένο του σίριαλ.
Ο σκηνοθέτης Χρήστος Δήμας, ένας άνθρωπος που κατέχει σε βάθος τα μυστικά της κινηματογραφικής και της τηλεοπτικής κάμερας, εξηγεί στον δημοσιογράφο Κοσμά Βίδο γιατί το «The crown», με θέμα τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, είναι το αγαπημένο του σίριαλ.
in.gr
- Κριμαία: Διακοπή ρεύματος στη Σεβαστούπολη λόγω ουκρανικής επιδρομής
- Συγκλονιστικές στιγμές: Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την εθνική Βραζιλίας με δάκρυα (vid)
- Υεμένη: Τουλάχιστον 16 κυβερνητικοί στρατιωτικοί νεκροί σε επίθεση των Χούθι
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
- Βενεζουέλα: «Δεν θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη», διαβεβαιώνει η Ροντρίγκες, ενώ ξεχειλίζει η οργή των πολιτών
- LIVE: Μεξικό – Αγγλία
- Ο Τραμπ εξαπολύει νέα φραστική επίθεση στη Μελόνι
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442