Έξω ο Γκάμπριελ, αμφίβολοι Αντετοκούνμπο και Λοτζέσκι
Χωρίς τον Κένι Γκάμπριελ θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού στη Μόσχα, εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Κίμκι (23/2, 19:00), για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Ο Αμερικανός φόργουορντ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στο γόνατο, εξέλιξη που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, όπου με πιθανό «διπλό» το «τριφύλλι» θα κάνει ακόμα ένα βήμα εδραίωσης του στην τετράδα που δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.
Χωρίς τον Κένι Γκάμπριελ θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού στη Μόσχα, εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Κίμκι (23/2, 19:00), για την 23η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Αμερικανός φόργουορντ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στο γόνατο, εξέλιξη που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Την ίδια στιγμή, οι Θανάσης Αντετοκούνμπο (θλάση στη γάμπα) και Ματ Λοτζέσκι (πέλμα) παραμένουν αμφίβολοι και τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή τους στη «μάχη» με τους Ρώσους, απέναντι στους οποίους αναμένεται να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους οι Μάικ Τζέιμς και Έιντριαν Πέιν.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Γάζα: Τουλάχιστον 12 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς – Επλήγη και σκηνή εκτοπισμένων
- Τουρκία: Πρώτη αποστολή τουρκικού γεωτρύπανου εκτός συνόρων
- Ελ Σαλβαδόρ: Διαδήλωση συγγενών φυλακισμένων εναντίον των ομαδικών δικών
- Μπουρκίνα Φάσο: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε νέα σειρά επιθέσεων τζιχαντιστών τις τελευταίες ημέρες
- Τουρκία: Το υπουργείο Αμυνας διαψεύδει δημοσιεύματα περί κοινής ναυπήγησης πολεμικών πλοίων με τις ΗΠΑ
- Λίβανος: 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο ανατολικό τμήμα της χώρας
