Φάκελος με λευκή σκόνη και στο γραφείο του Μπαράκ Ομπάμα [Βίντεο]
Περιστατικό με αποστολή ύποπτου δέματος το οποίο περιείχε λευκή σκόνη εξετάζουν οι αμερικανικές αστυνομικές δυνάμεις. Παραλήπτης αυτή τη φορά ήταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.
Περιστατικό με αποστολή ύποπτου δέματος το οποίο περιείχε λευκή σκόνη εξετάζουν οι αμερικανικές αστυνομικές δυνάμεις. Παραλήπτης αυτή τη φορά ήταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.
Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, στο γραφείο του έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προχωρώντας μάλιστα στην εκκένωση του κτιρίου για λόγους ασφαλείας, έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα.
Σημειώνεται πως το περιστατικό έρχεται μια μέρα αφότου ο γιος του Τραμπ έλαβε επίσης μέσω ταχυδρομείου φάκελο ο οποίος περιείχε «ύποπτη» λευκή σκόνη.
Η σκόνη αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν ακίνδυνη, όμως τόσο η κ. Τραμπ όσο και δύο άλλοι άνθρωποι μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο επειδή ήρθαν σε επαφή με αυτή.
in.gr
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
- Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία Αγίων Αναργύρων
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Καιρός: Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή φέρνει κρύο, βροχές και χιόνια – Έντονη αστάθεια μέχρι τις Γιορτές
- Νεκρός ο διάσημος βαρύτονος Τζούμπιλαντ Σάικς μετά από πολλαπλές μαχαιριές – Συνελήφθη ο γιος του για τη δολοφονία του
- Χανιά: Συνεχίζεται αύριο η δίκη για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442