Αυξημένη ποσότητα αλκοόλ εντοπίστηκε στο αίμα της 44χρονης
Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Ειρήνη Λαγούδη έχει από χθες Δευτέρα στη διάθεσή της η Ασφάλεια Αγρινίου.
Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Ειρήνη Λαγούδη έχει από χθες Δευτέρα στη διάθεσή της η Ασφάλεια Αγρινίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr βρέθηκε ποσότητα της ουσίας ανθρακυλαιμοσφαιρίνη άνω του 60 κάτι που δικαιολογείται από τον καπνό που είχε εισπνεύσει μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά και ποσότητα αλκοόλ αρκετά πάνω από τα όρια.
Οι αστυνομικοί αναμένουν τώρα και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να καταλήξουν με ασφάλεια στο αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας.
in.gr
- Οι Σπερς «καθάρισαν» τους Λέικερς, η Οκλαχόμα έκανε ρεκόρ και τώρα… ημιτελικοί στο NBA Cup (vids)
- Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 90χρονος ακινητοποίησε σκύλο με χαρτοταινία και τον έθαψε ζωντανό
- Φοινικούντα: «Ο θείος μου είχε καταλάβει ότι κάποιος θέλει το κακό του» – Τι λέει η ανιψιά του 68χρονου ιδιοκτήτη
- Πιο απολιτίκ δεν γίνεται – Ο Τομ Κρουζ λέει «όχι» σε ταινίες και βραβεία για να μην δείξει τις πολιτικές του προτιμήσεις
- Σαουδική Αραβία καλεί Σαλάχ: «Είναι ευπρόσδεκτος στο πρωτάθλημα»
- Στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τη Φοινικούντα

