Φόβοι στην ΑΕΚ για μακροχρόνια απουσία του Κονέ
Ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Παναγιώτης Κονέ. Ο μέσος της ΑΕΚ μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο και δέκα λεπτά αργότερα τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Εχει υποστεί θλάση οπίσθιων μηριαίων στο δεξί πόδι, «ζημιά» που συνήθως μεταφράζεται σε απουσία ενός μήνα. Ο Χιμένεθ εύχεται ότι τα νέα θα είναι ευχάριστα από τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο θα υποβληθεί ο παίκτης.
Ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Παναγιώτης Κονέ. Ο μέσος της ΑΕΚ μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο και δέκα λεπτά αργότερα τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.
Εχει υποστεί θλάση οπίσθιων μηριαίων στο δεξί πόδι, «ζημιά» που συνήθως μεταφράζεται σε απουσία ενός μήνα. Ο Χιμένεθ εύχεται ότι τα νέα θα είναι ευχάριστα από τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο θα υποβληθεί ο παίκτης.
Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κονέ χάνει και τις δύο αναμετρήσεις με την Ντιναμό Κιέβου για το Europa League (15 και 22 Φεβρουαρίου) καθώς και ενδιάμεσα το ματς με την Ξάνθη.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442