‘Ενας νεκρός από την σφοδρότατη χιονόπτωση που σημειώθηκε στη Μόσχα
Toυλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πολλοί τραυματίστηκαν από τη σφοδρότερη χιονόπτωση που έχει σημειωθεί στη Μόσχα από τότε που ξεκίνησαν να τηρούνται αρχεία, ανακοίνωσε σήμερα, Κυριακή, ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας και οι αρμόδιες υπηρεσίες.
Toυλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πολλοί τραυματίστηκαν από τη σφοδρότερη χιονόπτωση που έχει σημειωθεί στη Μόσχα από τότε που ξεκίνησαν να τηρούνται αρχεία, ανακοίνωσε σήμερα, Κυριακή, ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας και οι αρμόδιες υπηρεσίες.
Η ρωσική μετεωρολογική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι μέσα σε διάστημα 24 ωρών έχει σημειωθεί στη Μόσχα περισσότερο από το ήμισυ της χιονόπτωσης που σημειώνεται κατά μέσον όρο μηνιαίως και σήμερα το πρωί η πρωτεύουσα είχε καλυφθεί με 43 εκατοστά χιονιού.
«Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από την πτώση δένδρου σε κολώνα ρεύματος», αναφέρει σε ανάρτηση στη σελίδα του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης VKontakte ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιανίν και προσθέτει ότι από την κακοκαιρία έχουν πέσει 360 δένδρα.
«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πέντε άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. Προσέχετε. Ο καιρός θα χειροτερέψει», έγραψε αργότερα ο ίδιος στο Twitter προειδοποιώντας για την έλευση σφοδρών ανέμων.
Δεκάδες πτήσεις ματαιώθηκαν και πολλές άλλες καθυστέρησαν στα αεροδρόμια της πόλης.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- «Αυτά είναι τα μυστικά της επιτυχίας του Κομπανί στην Μπάγερν»
- Ιράν: Για 30 ώρες έκαιγε η φωτιά στο αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford
- ΕΚΠΟΙΖΩ: Το πλαφόν δεν αναχαιτίζει την ακρίβεια – Καταγγελίες για τσουχτερές ανατιμήσεις
- «O θάνατος ενός ηθοποιού» έρχεται στο ΠΛΥΦΑ
- Νέο πλήγμα στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου
