Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του Μίκη
Με κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη.
Με κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη.
- Συγκλονιστικός Μίκης: «Να τραγουδήσουμε της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ»
- Δείτε το βίντεο μετά την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη
- Μέτωπο του πολιτικού κόσμου κατά της επίθεσης στον Μίκη Θεοδωράκη
- Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν τρομοκρατείται και καλεί στο Σύνταγμα
- Προσπάθεια τρομοκράτησης του Μίκη Θεοδωράκη εν όψει συλλαλητηρίου[Εικόνες]
Το μεσημέρι του Σαββάτου, άγνωστοι πέταξαν μπογιές και έγραψαν σύνθημα στο σπίτι του μουσικοσυνθέτη, κοντά στην Ακρόπολη.
«Σήμερα το μεσημέρι μερικές συντρόφισσες και σύντροφοι παρεμβήκαμε στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, γράφοντας στην πρόσοψη: “Η ιστορία σου ξεκινάει από το βουνό και καταλήγει στον εθνικό βούρκο της πλατείας Συντάγματος”. Στη συνέχεια πετάξαμε μπογιές και αποχωρήσαμε», αναφέρει το κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα, το οποίο δεν υπογράφει κάποια οργάνωση, παρά μόνο οι «αναρχικοί/αναρχικές».
«Ο Μίκης θα είναι αύριο κεντρικός ομιλητής στο “συλλαλητήριο για το Μακεδονικό”, παίρνοντας θέση στην ανασυγκρότηση του εθνικού κορμού, μαζί με όλο τον εθνικιστικό, πατριωτικό συρφετό, την ίδια ώρα που η επίθεση στους “από τα κάτω” εντείνεται με αντιαπεργιακούς νόμους, πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών κλπ συμβάλλοντας στην γενικότερη υποτίμηση των ζωών μας…», αναφέρει το ίδιο κείμενο.
in.gr
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025


