
Συνελήφθη άνδρας που απειλούσε να απαγάγει την Λάνα Ντελ Ρέι
H αστυνομία στην αμερικανική πολιτεία της Φλόριντα συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος απειλούσε να απαγάγει την τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι, σύμφωνα με το BBC.
H αστυνομία στην αμερικανική πολιτεία της Φλόριντα συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος απειλούσε να απαγάγει την τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι, σύμφωνα με το BBC.
Ο άνδρας αυτός είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι όταν συνελήφθη κοντά στο Amway Center του Ορλάντο, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί η τραγουδίστρια, σύμφωνα με αξιωματούχους.
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομά του: Ο 43χρονος Μάικλ Χάντ αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρενόχληση με αξιόπιστη απειλή και απόπειρα απαγωγής με όπλο.
Φέρεται ότι είχε αναρτήσει απειλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου αλλά έγινε γνωστό το Σάββατο.
Το αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο ανακοίνωσε ότι άνδρες του έλαβαν νωρίς την Παρασκευή σχετική πληροφορία και συνέλαβαν τον Χαντ.
«Όταν συνελήφθη, ο Χαντ είχε στην κατοχή του εισιτήρια για την συναυλία της Λάνα Ντελ Ρέι και ένα μαχαίρι», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας και προσθέτει ότι ο Χαντ δεν είχε έρθει ποτέ σε επαφή με την 32χρονη τραγουδίστρια, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Ελίζαμπεθ Γκραντ.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 13-14: «Διπλό» και πρόκριση στους τελικούς για τους Ερυθρόλευκους
- Λονδίνο: Πανικός στους δρόμους με πάνω από 80.000 διαδηλωτές στους δρόμους
- ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντηση Πολάκη μετά τη διαγραφή του
- Μπαρτζώκας για Βεζένκοφ: «Θα μπορούσε να παίξει, αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε»
- Διαρρήκτες εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ακρόπολης – Αφαίρεσαν τιμαλφή μεγάλης αξίας
- Duran Duran – Από τη Βρετανία της οικονομικής ύφεσης στην κορυφή του κόσμου




