
Πάιατ: Στηρίζουμε τον Νίμιτς στις συνομιλίες για την ΠΓΔΜ
«Αισιόδοξος» σχετικά με την εξέλιξη του ζητήματος της ΠΓΔΜ δηλώνει ο αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος τονίζει: «Στηρίζουμε τον Μάθιου Νίμιτς και τις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών».
«Αισιόδοξος» σχετικά με την εξέλιξη του ζητήματος της ΠΓΔΜ δηλώνει ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στις «Ιστορίες» και τη δημοσιογράφο Σία Κοσσιώνη, η οποία θα μεταδοθεί αύριο, Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 12:30 το βράδυ, από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Στηρίζουμε τον Μάθιου Νίμιτς και τις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών. Είμαι αισιόδοξος. Και θα κάνουμε τα πάντα, ως Αμερική, να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες του Νίμιτς στις μέρες και τις εβδομάδες που έχουμε μπροστά μας» επισήμανε ο Αμερικανός πρέσβης.
Επίσης, ο κ. Πάιατ, αναφερόμενος γενικότερα στα Δυτικά Βαλκάνια, τόνισε ότι «είναι προς το συμφέρον τους να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ».
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό
- Γιατί οι πλούσιοι Κινέζοι αναζητούν πολυτελείς κατοικίες στη Ζιμπάμπουε
- Γιορτή σήμερα 6 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Μεγάλη Δευτέρα και Εορτολόγιο
