Συνάντηση Σκουρλέτη με τον αλβανό υπουργό Διασποράς
Συνάντηση με τον υπουργό Διασποράς της Αλβανίας, Pandeli Majko, είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, παρουσία της πρέσβη της χώρας στην Ελλάδα, Ardiana Hobdari.
Συνάντηση με τον υπουργό Διασποράς της Αλβανίας, Pandeli Majko, είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, παρουσία της πρέσβη της χώρας στην Ελλάδα, Ardiana Hobdari.
Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε ο ειδικός γραμματέας Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, Λάμπρος Μπαλτσιώτης, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος αρμοδιότητας του υπουργείου Εσωτερικών, όπως τα θέματα της ιθαγένειας και της προσέγγισης της κοινότητας των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα από το ελληνικό Κράτος, όπου επισημάνθηκαν τα σημαντικά θετικά βήματα που έχουν γίνει.
Ο υπουργός Εσωτερικών, ανέφερε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την πορεία της Αλβανίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ επεσήμανε ότι η ελληνική κυβέρνηση δίνει έμφαση στα ζητήματα δικαιωμάτων και διαβίωσης των μεταναστών στη χώρα και κατέληξε ότι ανάλογες συναντήσεις ενισχύουν τις καλές σχέσεις των δύο χωρών.
Εύη Σαλτού
in.gr
- Το Avengers: Doomsday παίζει με λευκή επιταγή – Η Marvel σπάει κάθε ρεκόρ για το πιο «επικίνδυνο» κινηματογραφικό στοίχημα
- Με στόχο την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Μίλωνα ο Ολυμπιακός
- Αργυροπελεκάνοι: Τι έδειξε έρευνα για την απώλειά τους στη Μικρή Πρέσπα κατά 60%, λόγω της γρίπης των πτηνών
- Ελληνικός αθλητισμός εν έτει 2026: Κομμάτια από το ταβάνι σε αγώνα βόλεϊ πέφτουν στα κεφάλια αθλητριών (vid)
- Κανένα περιθώριο για πρόσθετα μέτρα στο αγροτικό από Μητσοτάκη – «Οι παρεμβάσεις έχουν ανακοινωθεί»
- Παπασταύρου: «Με τη συμφωνία για το αμερικανικό φυσικό αέριο υλοποιείται το όραμα της Ελλάδας να καταστεί ενεργειακός κόμβος»

