Επί πέντε ημέρες αποκλεισμένοι οι κάτοικοι των Αντικυθήρων
Για πέντε ημέρες παραμένουν αποκλεισμένοι οι κάτοικοι των Αντικυθήρων λόγω μηχανικών προβλημάτων του πλοίου που τα τροφοδοτεί, με τις ανάγκες για τρόφιμα να γίνονται πιεστικές.
Για πέντε ημέρες παραμένουν αποκλεισμένοι οι κάτοικοι των Αντικυθήρων λόγω μηχανικών προβλημάτων του πλοίου που τα τροφοδοτεί, με τις ανάγκες για τρόφιμα να γίνονται πιεστικές.
Με πρωτοβουλία του προέδρου της τοπικής κοινότητας, Ανδρέα Χαρχαλάκη, ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος μετέφερε ψωμί στα Αντικύθηρα, καθώς οι προμήθειες του νησιού τελείωσαν.
Η επιχείρηση διανομής του ψωμιού από τους άνδρες του Λιμενικού ολοκληρώθηκε επιτυχώς, εντούτοις κατέδειξε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ακρίτες των νησιών του Αιγαίου.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- «Ποτέ ξανά»: Πορεία μνήμης στη μνήμη των 50.000 Εβραίων θυμάτων του ναζισμού στη Θεσσαλονίκη
- Έρχονται πρόστιμα από τις έξυπνες κάμερες – Σε λίγες ημέρες οι πρώτες βεβαιώσεις
- Μεσσηνία: Θανατηφόρο τροχαίο – Οδηγός φορτηγού έκανε όπισθεν και παρέσυρε πεζό
- Οι 50 καλύτερες πόλεις του κόσμου για το 2026 – Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα
- Η Αργεντινή έστειλε τελεσίγραφο για το Finalissima
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [15.03 – 21.03.2026]
