Μηχανισμό προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει η ΝΔ [Εικόνες]
Τη λειτουργία μηχανισμού προπαγάνδας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ σε μέσα ενημέρωσης του Διαδικτύου και σε social media καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τα σχόλια που γράφτηκαν για την πρόσφατη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Τη λειτουργία μηχανισμού προπαγάνδας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ σε μέσα ενημέρωσης του Διαδικτύου και σε social media καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τα σχόλια που γράφτηκαν για την πρόσφατη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση στα social media της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο CNN Greece, η μηχανή των υπογείων του Μαξίμου πήρε εμπρός», σημειώνοντας πως αφορμή στάθηκαν τα παρατεταγμένα βιβλία στον χώρο που δόθηκε η συνέντευξη.
«Συντονισμένα, γνωστά τρολς του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοαποκαλούμενοι “έγκριτοι”, “αποκαλυπτικοί” και “μαχητικοί” δημοσιογράφοι, άρχισαν να τρολάρουν τον τρόπο που ήταν τοποθετημένα τα βιβλία στο φόντο του πλάνου» προσθέτουν πηγές της Πειραιώς, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως η συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη δεν δόθηκε στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά στο γνωστό βιβλιοπωλείο-καφέ Free Thinking Zone, στο κέντρο της Αθήνας.
«Αναμένουμε με αγωνία την επόμενη μεγάλη “αποκάλυψή” τους και ανυπομονούμε να ακούσουμε τον κ. Νίκο Παππά στην επικείμενη ομιλία του στο LSE με θέμα τα fake news» προσθέτουν οι πηγές της Νέας Δημοκρατίας.
in.gr
- Δύο συνταγές για σπιτικές πίτες
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη υπέγραψαν συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Νιγηρία: Ο Τραμπ είχε αναβάλει την επίθεση για να δώσει «ένα χριστουγεννιάτικο δώρο» στους τζιχαντιστές
- Αργεντινή: Το Κογκρέσο ενέκρινε τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης Μιλέι
- Περού: Δολοφονία δημοσιογράφου, η τέταρτη από την αρχή του έτους – Είχε αποκαλύψει σκάνδαλο διαφθοράς
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ