«Κλειδώνουν» για το φθινόπωρο 2019 οι αυτοδιοικητικές εκλογές
Τη μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών για λίγους μήνες, δηλαδή να γίνουν το φθινόπωρο του 2019 αντί για τον Μάιο, εξετάζει ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.
Τη μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών για λίγους μήνες, δηλαδή να
γίνουν το φθινόπωρο του 2019 αντί για τον Μάιο, εξετάζει ο υπουργός
Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Το γεγονός αναζωπυρώνει σενάρια «διπλής
κάλπης».
Όπως τόνισε ο κ. Σκουρλέτης στον Real Fm, «αυτό που έχουν καταρχήν συμφωνήσει στο πλαίσιο της κυβέρνησης και θα αποτυπωθεί στην επόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών, μαζί με τις αλλαγές του «Καλλικράτη», είναι η μετάθεση για λίγους μήνες της ημερομηνίας των αυτοδιοικητικών εκλογών, να πάει δηλαδή το φθινόπωρο αντί για τον Μάιο του 2019».
Ο «Καλλικράτης» προβλέπει κοινή ημερομηνία για ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο του 2019, αλλά ο κ. Σκουρλέτης έχει ταχθεί υπέρ της αποσύνδεσης των δύο εκλογικών διαδικασιών.
in.gr
- Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Τραμπ για τις εξελίξεις στο Ιράν
- Έκτακτο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ – Γαλλία και Βρετανία αρνούνται ότι ήξεραν για την επίθεση στο Ιράν
- Η αντίδραση της Ρωσίας και της Κίνας στην επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν
- Ιράν: Απειλεί να μην αγωνιστεί στο Μουντιάλ μετά τις επιθέσεις!
- Οβιέδο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Απόδραση» στις καθυστερήσεις για τους «ροχιμπλάνκος»
- ΗΠΑ: Η έλλειψη σοβαρότητας του Ιράν στις συνομιλίες δεν άφησαν άλλη επιλογή στον Τραμπ παρά να επιτεθεί
