Ένταση στη Βουλή για την κάλυψη του συλλαλητηρίου από ΕΡΤ3
Ένταση στη Βουλή με αφορμή την τηλεοπτική κάλυψη της πρόσφατης διαδήλωσης στην Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό. Η ένταση ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, έθεσε το θέμα στην Επιτροπή Ελληνισμού και Διασποράς, εκτός ημερήσιας διάταξης, λέγοντας πως η ΕΤ3 απέκρυψε ένα τεράστιο παγκόσμιο γεγονός.
Ένταση στη Βουλή με αφορμή την τηλεοπτική κάλυψη της πρόσφατης διαδήλωσης στην Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό.
Η ένταση ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, έθεσε το θέμα στην Επιτροπή Ελληνισμού και Διασποράς, εκτός ημερήσιας διάταξης, λέγοντας πως η ΕΤ3 απέκρυψε ένα τεράστιο παγκόσμιο γεγονός.
Στο ίδιο μήκος και ο βουλευτής της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης, που χαρακτήρισε μεγαλειώδη την διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη ζητώντας εξηγήσεις από τον προεδρεύον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής απαντώντας δήλωσε πως «υπάρχει σύγχυση ως προς το τι είναι επίκαιρο», τονίζοντας ότι τα διοικητικά συμβούλια της ΕΡΤ λειτουργούν αυτοδύναμα και κρίνονται για τα θετικά κι αρνητικά τους.
Σε έντονο ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος, παρενέβη λέγοντας πως το σημαντικό είναι πως αυτή η κυβέρνηση επαναλειτούργησε την ΕΡΤ που η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ρίξει μαύρο και πως οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορούν να κρίνουν την ΕΡΤ επειδή λειτουργεί ξανά.
Άννα Καραβοκύρη
in.gr
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι κτηνοτρόφοι στη Λέσβο πληρώνουν την κυβερνητική ανεπάρκεια
- Η ακρίβεια καλπάζει, η κυβέρνηση… μελετά τα μέτρα που πρέπει να παρθούν
- Ο Γιώργος Κοροπούλης και οι «Αναμνήσεις από τη ζωή του Παπαδιαμάντη» ως αντίδοτο στη γενικευμένη λήθη
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση οι «πράσινες», για να μείνουν στο κόλπο οι «ερυθρόλευκες»
- Θεσσαλονίκη: Aπολογείται σήμερα ο 19χρονος που ήταν παρών στη δολοφονία του Κλεομένη στη Καλαμαριά
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο μπερές της «Υπολοχαγού Νατάσσα» έγινε έκθεμα σε μουσείο


