Πολάκης: Νοσταλγοί της χούντας στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
Για συμμετέχοντες-νοσταλγούς της Χούντας και περιφερόμενες ομάδες χρυσαυγιτών έκανε λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. Από τον σχολιασμό του δεν ξέφυγε η Νέα Δημοκρατία και η Εκκλησία.
Για συμμετέχοντες-νοσταλγούς της Χούντας και περιφερόμενες ομάδες χρυσαυγιτών έκανε λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. Από τον σχολιασμό του δεν ξέφυγε η Νέα Δημοκρατία και η Εκκλησία.
Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για μειωμένη συμμετοχή του κόσμου σε σχέση με τα αντίστοιχα συλλαλητήρια που είχαν γίνει το 1992, ενώ υποστήριξε ότι μεταξύ των ανθρώπων που έλαβαν μέρος στη χθεσινή διαμαρτυρία, ήταν «νοσταλγοί της Χούντας», «τρελαμένοι του αρχαιοελληνικού πνεύματος», «ομάδες μεταφερόμενων χρυσαυγιτών» και ένα «σκοταδιστικό τμήμα της Εκκλησίας».
Από την κριτική του αναπληρωτή υπουργού Υγείας δεν ξέφυγε και τη Νέα Δημοκρατία, καθώς όπως σχολίασε έγινε «προσπάθεια τμήματος της ΝΔ να στήσει μια ‘σοβαρή Ακροδεξιά’ με Φαήλους, Σαμαράδες, Γεωργιάδηδες και στρατηγούς τύπου «ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις » με μια λογική τύπου «που ειναι ένας λοχίας να μας σώσει»».
Ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη κατηγορώντας τον ότι ελπίζει σε ατύχημα της κυβερνητικής πλειοψηφίας στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Υπενθυμίζει δε ότι «ο πρώτος που αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία ηταν ο γερό Καραμανλής, ο πρώτος που υπεγραψε την αναγνώριση ως υπουργός εξωτερικών ηταν ο Σαμαράς, ο πρώτος που μιλησε για ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία ηταν ο Κωνσταντινος Μητσοτακης».
Και κλείνει την ανάρτησή του στο Facebook λέγοντας ότι «Η ελληνική κυβερνηση θα διασφαλίσει στις διαπραγματεύσεις τα συμφεροντα της χώρας και θα αποκλείσει τον οποιο κίνδυνο «αλυτρωτισμού». Η αριστερά είναι πατριωτική δύναμη και το εχει αποδείξει με το αίμα των αγωνιστών της εδω και πολλές δεκαετίες».
in.gr
- «Κατηγορώ τον Ντόναλντ Τραμπ»: Στο νοσοκομείο ο Πιρς Μόργκαν μετά από πτώση – Υποβλήθηκε σε αντικατάσταση ισχίου
- Έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα – Συνεδριάζει το πρωί η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου στην Πολιτική Προστασία
- Γροιλανδία: Η Δανία ζητά από το ΝΑΤΟ να ξεκινήσει αποστολή για την ενίσχυση της άμυνάς της
- Για πρώτη φορά, η μητέρα του Μπεν αποκαλύπτει τι πιστεύει ότι συνέβη στην Κω
- ΣΥΡΙΖΑ: Απουσία πολιτικής βούλησης για την ουσιαστική στήριξη του αγροτικού κόσμου
- Ο Μπόρις Βόιτσιτς έλαβε από το Eurogroup το χρίσμα του αντιπροέδρου της ΕΚΤ
