Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε κόσμο που πήγαινε στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό
Το πρωί ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε με πέτρες σε πούλμαν που μετέφερε πολίτες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μετάσχουν στο συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων.
Δύσκολη ενδεχομένως θα είναι η σημερινή ημέρα με το συλλαλητήριο και η αστυνομία βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα. Το πρωί ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε με πέτρες σε πούλμαν που μετέφερε πολίτες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μετάσχουν στο συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων.
Η επίθεση, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, έγινε στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Μπενάκη στα Εξάρχεια, νωρίς το πρωί της Κυριακή. Μία γυναίκα τραυματίστηκε από την επίθεση και την παρέλαβε ασθενοφόρο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ το λεωφορείο υπέστη υλικές ζημιές.
Για το περιστατικό δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις.
in.gr
- ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς κάνει το 1-0 κόντρα στη Μπέτις (vid)
- «Πυρ και μανία» ο Τραμπ κατά των New York Times μετά τη δημοσίευση δυσμενούς δημοσκόπησης – «Εγκληματική ενέργεια»
- Νικολάς Μαδούρο: Από το γαλάζιο φούτερ της Origin στη γκρι φόρμα της Nike
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα που επέλεξε ο Μπενίτεθ για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος (pic)
- Κίνα: Η αστυνομία συνέλαβε δύο άντρες για την ανάρτηση μίας εικόνας με… «γκέι πάντα»
- ΠΑΟΚ: Η μεγάλη ευκαιρία με το «τακουνάκι» του Γιακουμάκη (vid)

