Υπόθεση Γιακουμάκη: Φυλάκιση έξι μηνών στον πρώην διευθυντή της Σχολής
Ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση του άτυχου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη επέβαλε το Εφετείο Ιωαννίνων στον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής.
Ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση του άτυχου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη επέβαλε το Εφετείο Ιωαννίνων στον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής.
Πρωτόδικα, το δικαστήριο του είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης 2 ετών, με τριετή αναστολή και άσκησε έφεση. Όπως εξήγησε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, κρίθηκε ένοχος για τρεις εκφοβιστικές πράξεις σπουδαστών σε βάρος του Γιακουμάκη και όχι 15, για τις οποίες είχε καταδικαστεί πρωτόδικα.
Ωστόσο, ο κ. Κούγιας τόνισε πως τόσο στο πρώτο δικαστήριο όσο και στο Εφετείο δεν «υπήρξαν αποδεικτικά στοιχεία, αλλά κατατέθηκαν φήμες».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ