Πρόεδρος Βουλής Αντιπροσώπων: Ατυχή τα σχόλια Τραμπ
Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν δήλωσε ότι οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τις οποίες χαρακτήρισε αφρικανικά κράτη και την Αϊτή «χώρες-απόπατους» είναι «ατυχείς», «που δεν εξυπηρετούν σε κάτι».
Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν δήλωσε ότι οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τις οποίες χαρακτήρισε αφρικανικά κράτη και την Αϊτή «χώρες-απόπατους» είναι «ατυχείς», «που δεν εξυπηρετούν σε κάτι».
«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι πρόκειται για πολύ ατυχείς δηλώσεις που δεν εξυπηρετούν σε κάτι», τόνισε ο Ράιαν σε μια συνέντευξη στο CNN, αναφερόμενος στη φράση που φέρεται να χρησιμοποίησε ο Τραμπ, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης που είχε στον Λευκό Οίκο με βουλευτές, προκαλώντας παγκόσμια κατακραυγή.
Ο αμερικανός πρόεδρος άφησε να εννοηθεί πως δεν χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη έκφραση.
Σε ερώτηση για το πώς αυτά τα σχόλια Τραμπ μπορεί να έχουν αντίκτυπο στη διακομματική συμφωνία για την μεταρρύθμιση του μεταναστευτικού συστήματος, ο Ράιαν δήλωσε: «Απλά πρέπει να την φέρουμε εις πέρας».
Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι δεν θα υπάρξει παύση λειτουργίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης την επόμενη εβδομάδα, καθώς οι βουλευτές διαπραγματεύονται νομοσχέδιο για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.
ΑΠΕ/Reuters,in.gr
- Αφγανιστάν: Νέος νόμος των Ταλιμπάν κρίνει νόμιμο να ξυλοκοπείς τη σύζυγό σου «όσο δεν της σπας τα κόκκαλα»
- Ντόρσεϊ: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»
- «Το Τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη ξανά στους κινηματογράφους
- Ο Δήμος Νισύρου κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών gov.gr την Κυριακή λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης
- Αγορά εργασίας: Ανασφάλεια λόγω AI και στροφή στο «job hugging»


