Επιμένουν στη μη χρήση του όρου «Μακεδονία» οι ΑΝΕΛ
Το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιβεβαίωσε πως θέση του κόμματος παραμένει η μη χρήση του ονόματος Μακεδονία και των παραγώγων του.
Στην επιβεβαίωση της θέσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί μη χρήσης του ονόματος Μακεδονία και των παραγώγων του στο ζήτημα της ονομασίας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας προχώρησε σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.
Το Εθνικό Συμβούλιο συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη και επιβεβαίωσε ομόφωνα την πάγια θέση των ΑΝΕΛ σχετικά με το Σκοπιανό, όπως αυτή διατυπώθηκε στο 1ο και 3ο συνέδριο του κινήματος.
Η θέση αυτή αναμένεται να δημιουργήσει νέους τριγμούς στον κυβερνητικό συνασπισμό, δεδομένων των απόψεων που έχουν εκφράσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και της ανάγκης -όπως διαφαίνεται- άμεσης ολοκλήρωσης της διαδικασίας.
in.gr
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις

