Νότια Αφρική: Εκατοντάδες τραυματίες σε σύγκρουση τρένων
Περισσότεροι από 200 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σύγκρουση δύο τρένων στα περίχωρα του Γιοχάνεσμπουργκ, όπως ανέφεραν οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών στη Νότια Αφρική. Πρόκειται για το δεύτερο σιδηροδρομικό ατύχημα στην περιοχή αυτή την τελευταία εβδομάδα.
Περισσότεροι από 200 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σύγκρουση δύο τρένων στα περίχωρα του Γιοχάνεσμπουργκ, όπως ανέφεραν οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών στη Νότια Αφρική.
Πρόκειται για το δεύτερο σιδηροδρομικό ατύχημα στην περιοχή αυτή την τελευταία εβδομάδα.
Σύμφωνα με τη Νάνα Ραντέμπε, την εκπρόσωπο της υπηρεσίας διαχείρισης εκτάκτων περιστατικών της πόλης, τουλάχιστον 226 άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Οι περισσότεροι από αυτούς έφεραν μόνο ελαφρά τραύματα και πήραν εξιτήριο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Το ατύχημα σημειώθηκε στον σταθμό Γκέλντεχουις του προαστιακού σιδηροδρόμου. Ένας συρμός έπεσε με ταχύτητα στο πίσω μέρος ενός άλλου που είχε ακινητοποιηθεί λόγω τεχνικού προβλήματος. Οι αρχές αποδίδουν το ατύχημα σε ανθρώπινο λάθος.
Την περασμένη εβδομάδα, ένα τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό που προσπαθούσε να διασχίσει τις γραμμές, επίσης στο Γιοχάνεσμπουργκ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 18 άνθρωποι και να τραυματιστούν πάνω από 260.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Κραν Μοντανά: Η Ιταλία διαμαρτύρεται για την απόφαση της ελβετικής δικαιοσύνης να αποφυλακίσει τον ιδιοκτήτη του μπαρ
- Τροχαίο δυστύχημα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Νεκρός 25χρονος οδηγός μηχανής – Συγκρούστηκε με φορτηγό
- Energy Minister of Greece Says Country’s Role Upgraded
- LIVE: Γουέστ Χαμ – Σάντερλαντ
- Αχτσιόγλου: Συσπείρωση δυνάμεων για να μην δοθεί τρίτη θητεία στην κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Μεγάλο πρόβλημα για τη Νέα Δημοκρατία η δημιουργία κόμματος Σαμαρά παραδέχεται ο Πέτσας
