Μεσολόγγι: Παραμένουν τα ερωτήματα για την 44χρονη
Το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκε και η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της 44χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο στην παραλία Φωτμού στις όχθες της Τριχωνίδας. Η άτυχη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, είχε εξαφανιστεί το περασμένο Σάββατο παίρνοντας μαζί της το κινητό της τηλέφωνο το οποίο λίγο αργότερα έκλεισε.
Το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκε και η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 44χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο στην παραλία Φωτμού στις όχθες της Τριχωνίδας. Η άτυχη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, είχε εξαφανιστεί το περασμένο Σάββατο παίρνοντας μαζί της το κινητό της τηλέφωνο το οποίο λίγο αργότερα έκλεισε.
Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα η αιτία θανάτου της είναι απροσδιόριστη, ωστόσο τα περισσότερα στοιχεία συγκλίνουν στην εκδοχή της αυτοχειρίας. Περισσότερο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 44χρονης, ωστόσο, αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
Από τις αστυνομικές έρευνες διαπιστώθηκε πως πριν πεθάνει η άτυχη γυναίκα, έστειλε δύο γραπτά μηνύματα (SMS), το ένα με αποδέκτη συγγενικό της πρόσωπο και το άλλο σε πρόσωπο με το οποίο φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση.
Διαβάστε επίσης:
- Δολοφονία ή αυτοκτονία; Αναπάντητα ερωτήματα για την 44χρονη
in.gr
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
