
Κιλιντσάρογλου: Θα πάω να πάρω τα νησιά του Αιγαίου
Σε νέο παραλήρημα κατά της Ελλάδας προχώρησε αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, απειλώντας ότι θα έρθει να πάρει τα νησιά του Αιγαίου, όπως ο Ετζεβίτ πήρε την Κύπρο.
Σε νέο παραλήρημα κατά της Ελλάδας προχώρησε αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, απειλώντας ότι θα έρθει να πάρει τα νησιά του Αιγαίου, όπως ο Ετζεβίτ πήρε την Κύπρο.
Ο Κιλιντσάρογλου ενοχλήθηκε με την επίσκεψη Τσίπρα στην Ψέριμο τα Θεοφάνεια, εξαπολύοντας επίθεση στον Ερντογάν. «Νησιά του Αιγαίου κάτω από τη μύτη μας είναι υπό την κατοχή του ελληνικού στρατού. Ναι, αγαπητοί σύντροφοι. Το τελευταίο ήταν να πάνε ακόμη και στην Ψέριμο. Τέσσερα μίλια από την Τουρκία. Πολλές φορές έχω ρωτήσει τον Ερντογάν αν σε αυτά τα νησιά έχουμε δικαιώματα και δεν έχει απαντήσει», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον Ερντογάν ότι χάρισε αυτά τα νησιά, τονίζοντας πως «είναι δικά μας». «Θα έρθω το 2019 και θα τα πάρω, Όπως πήρε ο Ετζεβίτ την Κύπρο» είπε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης:
- Κιλιντσάρογλου: Η Ελλάδα κατέχει παράνομα 18 νησιά
- Κιλιντσάρογλου: Το 2019 θα πάρω τα νησιά που κατέχει παράνομα η Ελλάδα
in.gr
- Με ποιες πληρωμές θα «κλείσει» ο Απρίλιος για τους αγρότες
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν δίνει λύσεις στα προβλήματα, παράγει συνεχώς σκάνδαλα και διαφθορά
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Από το κέφι στην παρακμή – Οι δύο όψεις του αλκοόλ για το μυαλό και το σώμα μας
- Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος – Η Πέρι, ο Τριντό και το κάρμα
- Συνάντηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με τον Πρέσβη της Κίνας