Παραμένει σε καταστολή ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης
Δεν επιβεβαιώνεται η είδηση για βελτίωση της υγείας του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας.
Σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη συνεχίζει να βρίσκεται ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα να υποστή βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας επιχείρησαν να τον «ξυπνήσουν», όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να βρίσκεται σε καταστολή και σε μηχανική υποστήριξη.
Όπως εκτιμούν οι γιατροί της ΜΕΘ, κάτι τέτοιο δεν είναι ανησυχητικό για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, σημειώνοντας πως σε ανάλογα ατυχήματα η περίοδος νοσηλείας σε μονάδα ενταντικής μπορεί να φτάσει και τους δύο μήνες.
in.gr
- Νέα στοιχεία για το μοντέλο που ήταν μέλος της συμμορίας ληστών – Συμμετείχε σε 4 ληστείες
- Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Παράσταση για ένα ρόλο!
- Αίγυπτος – Νιγηρία 0-0 (2-4 πεν.): Στην 3η θέση του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Μπρούνο
- Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου
- Ζελένσκι για συνάντηση ΗΠΑ – Ουκρανίας: Eναπόκειται στους εταίρους μας αν θα προχωρήσει η διπλωματία
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
