Στη Βουλή τα προαπαιτούμενα για τη γ’ αξιολόγηση
Στόχος της κυβέρνησης είναι το νομοσχέδιο να έχει ψηφιστεί μέχρι τις 22 του μήνα, προκειμένου στο Eurogroup να εγκριθεί η εκταμίευσης της δόσης και να ανοίξει ο δρόμος για την ολοκλήρωση του προγράμματος.
Έχοντας ως στόχο την 22α Ιανουαρίου, η κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή την προσεχή εβδομάδα το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης.
Η κυβέρνηση, σύμφωνα με κοινοβουλευτική πηγή, ελπίζει πως θα προλάβει να έχει ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο μέχρι το επόμενο Eurogroup, το οποίο θα είναι αυτό που θα κρίνει για την εκταμίευση της δόσης, ενώ θα ανοίξει το δρόμο της διαπραγμάτευσης για την έξοδο από το πρόγραμμα και την μεταμνημονιακή εποχή.
Όπως σημειώνουν πηγές από τη Βουλή, η κυβέρνηση δεν έχει ανακοινώσει τη διαδικασία με την οποία θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο, ωστόσο αρκετές είναι οι πιθανότητες αυτό να γίνει με την επείγουσα ή και την κατεπείγουσα ακόμη διαδικασία.
in.gr
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 80-61: Επιβλητική η «βασίλισσα» στον ισπανικό «εμφύλιο»
- Η νέα εποχή στις αγορές: Ρευστότητα Made in China
- Η Επιτροπή των Νόμπελ απαντά στη Ματσάδο: Το Βραβείο και ο βραβευθείς δεν χωρίζονται
- Οι Μπακς κινούνται για μεγάλη μεταγραφή προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη να μείνει – Ποια ονόματα «παίζουν»
- «Η κόρη μου να είναι ευτυχισμένη»: Η Κέιτλιν Τζένερ «σπάει» τη σιωπή της για τον Τιμοτέ Σαλαμέ
- FIR Αθηνών: Ανοιχτό ενδεχόμενο για νέο μπλακ άουτ, λέει ο πρόεδρος των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας