ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία 6μηνων εντόκων ύψους 1,2 δισ. ευρώ
Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άϋλη μορφή, ποσού 1,25 δισ. ευρώ, λήξεως 6 Ιουλίου 2018.
Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άϋλη μορφή, ποσού 1,25 δισ. ευρώ, λήξεως 6 Ιουλίου 2018.
Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 (Τ+2). Οι τόκοι των εντόκων υπολογίζονται με χρονική βάση ACT/360.
Η δημοπρασία θα γίνει με ανταγωνιστικές προσφορές από τους Βασικούς Διαπραγματευτές Αγοράς στην Η.Δ.Α.Τ., σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας τους.
Επίσης, βάσει του Κανονισμού των Βασικών Διαπραγματευτών παρέχεται η δυνατότητα υποβολής μη ανταγωνιστικών προσφορών, τόσο κατά την ημέρα διεξαγωγής της δημοπρασίας, όσο και κατά το χρονικό διάστημα της μίας (1) εργάσιμης ημέρας μετά το τέλος αυτής, και μέχρι ώρας 12.00 μ.μ. Οι μη ανταγωνιστικές προσφορές θα ικανοποιηθούν στην τιμή της τελευταίας προσφοράς που γίνεται δεκτή στη δημοπρασία (cut-off price) μέχρι συνολικού ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού για κάθε μία από τις παραπάνω δύο περιπτώσεις.
Για τα έντοκα γραμμάτια δεν θα δοθεί καμία προμήθεια.
in.gr
- Ο Γιουματζίδης έφερε φόβο στον ΟΦΗ ενόψει ΠΑΟΚ
- O Χρήστος Φερεντίνος μιλά για τον χωρισμό του από την Σοφία Παυλίδου – Η μοναξιά και ο αγαπημένος του σκύλος
- Ταξί: Παρατείνουν την απεργία – Τραβούν ξανά χειρόφρενο
- Ουκρανία: Βυθίστηκε το Χάρκοβο στο σκοτάδι μετά από ρωσικό πλήγμα
- Η ομιλία του τεχνικού της Αλμπαθέτε πριν τη μεγάλη πρόκριση με Ρεάλ και η αποθέωση της «Equipe» στον Μπετανκόρ
- ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες τα βάζει με τους παγκόσμιους ηγέτες – «Σκοτώνετε τη διεθνή συνεργασία»