Ουζουνίδης: «Αποφασίστε άμεσα αν θέλετε να φύγετε ή να μείνετε»
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν την Τετάρτη την πρώτη τους προπόνηση μετά την άδεια που είχαν τις μέρες των Χριστουγέννων και το κλίμα δεν ήταν καλό, λόγω της προσφυγής που κατέθεσε ο Χουλτ αλλά και της αποχώρησης του Σιλά. «Πρέπει ν’ αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε. Αν θα μείνετε ή θα φύγετε από την ομάδα. Το σίγουρο λοιπόν είναι πως πρέπει να πάρετε άμεσα μιαν απόφαση και να με ενημερώσετε» τους είπε χαρακτηριστικά ο Ουζουνίδης.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν την Τετάρτη την πρώτη τους προπόνηση μετά την άδεια που είχαν τις μέρες των Χριστουγέννων και το κλίμα δεν ήταν καλό, λόγω της προσφυγής που κατέθεσε ο Χουλτ αλλά και της αποχώρησης του Σιλά.
Ο προπονητής των πράσινων, Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στηρίξει τους παίκτες του από το ξεκίνημα της σεζόν, αναγνωρίζοντας τις υποχωρήσεις που έχουν κάνει οι περισσότεροι για τα χρήματα που τους οφείλονται. Ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του και φρόντισε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.
«Πρέπει ν’ αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε. Αν θα μείνετε ή θα φύγετε από την ομάδα. Το σίγουρο λοιπόν είναι πως πρέπει να πάρετε άμεσα μιαν απόφαση και να με ενημερώσετε. Θέλω να ξέρω άμεσα τις αποφάσεις σας για να δούμε πως θα συνεχίσουμε τη χρονιά», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
in.gr
- «Η ζωή μου είναι ρομποτική»: 45χρονη έχασε στομάχι και έντερο μετά από χειρουργική επέμβαση
- Ο Νετανιάχου χλευάζει τις ιρανικές απειλές και τις φήμες ότι έχει σκοτωθεί – «Πεθαίνω για… καφέ»
- Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Λεβαδειακό (pic)
- Συγκλονίζουν τα λόγια του αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου με θύμα 63χρονο έξω από τη Βουλή – Βίντεο ντοκουμέντο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη
- Καταγγελία για σκληρή βία ανηλίκων κατά 11χρονης – Τη χτύπησαν και την εξανάγκασαν να γονατίσει τραβώντας βίντεο


