Λιμενικό: Δεν έχει μεταβληθεί η αστυνόμευση ανοιχτά της Καλύμνου
Σε καμία περίπτωση δεν έχει μεταβληθεί ο υφιστάμενος επιχειρησιακός σχεδιασμός σε ό,τι αφορά την αστυνόμευση της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής της Καλύμνου, ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή του το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, με αφορμή αναφορές περί ελλιπούς αστυνόμευσης.
Σε καμία περίπτωση δεν έχει μεταβληθεί ο υφιστάμενος επιχειρησιακός σχεδιασμός σε ό,τι αφορά την αστυνόμευση της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής της Καλύμνου, ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή του το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με αφορμή αναφορές περί ελλιπούς αστυνόμευσης.
Στην ανακοίνωση προστίθεται πως ανοιχτά της Καλύμνου περιπολούν καθημερινά σκάφη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο αριθμός και η επιχειρησιακή αξιοποίηση των οποίων διαμορφώνεται ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κάθε φορά ανάγκες.
in.gr
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
