Το χριστουγεννιάτικο εορταστικό βίντεο της ΕΛ.ΑΣ
Πυροτεχνουργούς, σκυλιά, ρομπότ, άνδρες της ΟΠΚΕ αλλά και τροχονόμους «επιστράτευσε» η ΕΛ.ΑΣ για να ευχηθεί καλά Χριστούγεννα στους πολίτες.
Στο βίντεο όλες οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε το τέλος ένας άνδρας των ΕΚΑΜ έχοντας στη ζώνη του περασμένο ένα αστέρι, το βάζει στην κορυφή ενός χριστουγεννιάτικου δένδρου.
Στο βίντεο που έχει αναρτήσει στα social media η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:«Χρόνια πολλά είπαμε; Δεν είπαμε… Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές με ένα νέo Χριστουγεννιάτικο video».
Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η ΕΛ.ΑΣείπε «χρόνια πολλά» με ένα βίντεο στο οποίο ένστολοι έκαναν Μannequin challenge, την τρέλα, δηλαδή, εκείνης της περιόδου που ήθελε τους πρωταγωνιστές να μένουν ακίνητοι ενώ η κάμερα τους κατέγραφε.
Το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ για το 2017
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
