Πατέρας ενός αγοριού είναι από το βράδυ της Τετάρτης ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, καθώς η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή γέννησε το παιδί τους.
Πατέρας ενός αγοριού είναι από το βράδυ της Τετάρτης ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, καθώς η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή γέννησε το παιδί τους.
Ο κ. Χατζηδάκης έκανε γνωστό το γεγονός μέσω Twitter, γράφοντας: «Είναι βραδινός τύπος! Μας έκανε νάζια ένα 24ωρο, αλλά ο μικρός Χατζηδάκης είναι μαζί μας! Γεννήθηκε στις 20.50’ στο Αρεταίειο. Ο χαζομπαμπάς και η χαζομαμά υποδεχθήκαμε τον Γιάννη μας με μεγάλη συγκίνηση!».
Είναι βραδινός τύπος! Μας έκανε νάζια ένα 24ωρο, αλλά ο μικρός Χατζηδάκης είναι μαζί μας! Γεννήθηκε στις 20.50’ στο Αρεταίειο. Ο χαζομπαμπάς και η χαζομαμά υποδεχθήκαμε τον Γιάννη μας με μεγάλη συγκίνηση! pic.twitter.com/ESUD0ESZff
«Ευχαριστούμε το προσωπικό της πανεπιστημιακής γυναικολογικής και μαιευτικής κλινικής του Αρεταίειου νοσοκομείου και ειδικά τον καθηγητή γυναικολογίας Νίκο Βλάχο, την καθηγήτρια αναισθησιολογίας Κατερίνα Μελεμενή και τη μαία Ράνια Νικολοπούλου» συμπλήρωσε σε επόμενη ανάρτησή του ο κ. Χατζηδάκης.
Θυμίζουμε ότι ο Κωστής Χατζηδάκης ήταν ο πρώτος που ψήφισε τον Προϋπολογισμό του 2018 το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην σύζυγό του.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής