Aσφαλίστρια επένδυε λεφτά πελατών της στη «μαύρη» αγορά
Ποινή κάθειρξης 10 ετών και εξαετή στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων επέβαλε σε πρώην ασφαλίστρια το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Β.Αιγαίου, που συνεδρίασε στην μεταβατική του έδρα, την Χίο.
Ποινή κάθειρξης 10 ετών και εξαετή στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων επέβαλε σε πρώην ασφαλίστρια το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Β.Αιγαίου, που συνεδρίασε στην μεταβατική του έδρα, την Χίο.
Το δικαστήριο δέχθηκε ότι η καταδικασθείσα, η οποία εκπροσωπούσε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία στην Χίο, εισέπραξε περί τα 6,5 εκατ. ευρώ, από τουλάχιστον 154 άτομα, προκειμένου να επενδύσει στη «μαύρη» αγορά.
Τα χρήματα, που ήταν οι οικονομίες των ατόμων αυτών, δεν τοποθετήθηκαν σε νόμιμα συμβόλαια, που στην αρχή έφερναν κέρδη, γι’ αυτό και παραδίδονταν χωρίς καν να ζητούνται γι΄ αυτά παραστατικά της επένδυσής τους.
Στην απολογία της, η καταδικασθείσα παραδέχθηκε ότι έπαιρνε τα χρήματα από πελάτες της τα οποία επένδυσε σε διεθνείς «μαύρες» αγορές, όταν όμως τα κέρδη έπαψαν να υπάρχουν αναγκάστηκε να μεταφέρει χρήματα από τον έναν πελάτη της στον άλλον, μέχρι που έχασε τον έλεγχο της κατάστασης.
Η καταδικασθείσα οδηγήθηκε στις φυλακές, αφού η έφεσή της δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Φωτιά στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα στη Θεσσαλονίκη
- Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη ο Μανόλο Χιμένεθ
- Ίλιον: Διασώστης του ΕΚΑΒ πήγε σε κέντρο διασκέδασης για βοήθεια σε γυναίκα που λυποθύμισε και άρχισε να τραγουδά
- Νετανιάχου: Θέλει «εξάγωνο συμμαχιών» με Ινδία, Ελλάδα, Κύπρο, αραβικά και αφρικανικά κράτη
- Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας 91-74: Πήρε το Κύπελλο η ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Αρνήθηκαν την μετάθεση σε πατέρα παιδιού με βαρύ αυτισμό – Δουλεύει 507 χλμ. μακριά από το σπίτι του