Αποφυλακίζεται ο Αλέξανδρος Αγγλούπας
Την αποφυλάκιση του επιχειρηματία Αλέξανδρου Αγγλούπα με περιοριστικούς όρους αποφάσισε ο ανακριτής.
Αποφυλακίζεται με διάταξη του ανακριτή κατά της διαφθοράς που χειρίζεται τη δικογραφία, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση της συμμορίας των Ρομά, που φέρονται να είχαν κλέψει πάνω από 2.000 σπίτια σε όλη τη χώρα.
Ο επιχειρηματίας θα αποφυλακιστεί από το Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου είχε μεταφερθεί και οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και 20.000 ευρώ χρηματική εγγύηση.
Ο δικηγόρος του, Χρ. Στάθης ανέφερε πως «μετά από 13 μήνες κι ενώ έκλεισε η δικογραφία χωρίς να προκύψει κανένα νέο στοιχείο για τον εντολέα μου, άρχισε να δουλεύει το ρολόι της Δικαιοσύνης για αυτόν».
in.gr
- Σε κακή κατάσταση η Σβίατεκ: «Δεν έχω νιώσει έτσι εδώ και πέντε χρόνια…»
- Ψαλιδίζει τον πήχη της ανάπτυξης η Τράπεζα της Ελλάδος – Οι πρώτες ανησυχίες λόγω πολέμου
- Η στιγμή του ιρανικού πλήγματος στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ (βίντεο)
- Δουδωνής από Στύψη: Δεν μπορούν να αφήσουν την κτηνοτροφία να πεθάνει – Περιμένω απαντήσεις στις 6 προτάσεις για τον αφθώδη πυρετό
- «Θέλω να τον σκοτώσω»: Η άγνωστη στιχομυθία Μπρους Λι και Τσακ Νόρις και το ρίσκο
- Η ναυπήγηση του Εθνικού Πλοίου επί τάπητος στη συνάντηση Κικίλια – Δένδια

