Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε ο τραγουδιστής των Nevermore Γουόρελ Ντέιν
Ο Ντέιν είχε ηχογραφήσει και συμμετάσχει στη σύνθεση 5 δίσκων με τους Sanctuary, ενός σόλο άλμπουμ το 2008 και 9 δίσκων με τους Nevermore.

Πέθανε ο τραγουδιστής των Nevermore Γουόρελ Ντέιν

Από ανακοπή καρδιάς έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην frontman των Sanctuary και Nevermore Γουόρελ Ντέιν.

Από ανακοπή καρδιάς έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην frontman των Sanctuary και Nevermore Γουόρελ Ντέιν.

Το πρωί της Τετάρτης ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 56 ετών. Εδώ και χρόνια ο Ντέιν είχε προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κιθαρίστας του ο Ντείν έπαθε ανακοπή καρδιά στο διαμέρισμα που έμενε με τους μουσικούς του για τις ανάγκες της ηχογράφησης του νέου του άλμπουμ. Όταν ήρθε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός».

Ο Ντέιν ήταν στη διαδικασία ηχογράφησης σόλου δίσκους μετά από 10 χρόνια και η είδηση του θανάτου βύθισε στο πένθος την παγκόσμια metal κοινότητα. Στην καριέρα του είχε ηχογραφήσει και συμμετάσχει στη σύνθεση 5 δίσκων με τους Sanctuary, ενός σόλο άλμπουμ το 2008 και 9 δίσκων με τους Nevermore.

in.gr

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024